Jump to content

Un Prototip Ne Dezvaluie Design-Ul Viitoarelor Modele Motorola


friendlyuser

Recommended Posts

X Phone, fructul primei colaborări reale dintre Google şi Motorola, a fost subiectul a două zvonuri pana acum, însă acesta a întârziat să se concretizeze sub forma oricărei alte informaţii suplimentare. Între timp însă, se pare că influenţele noului proprietar încep să se facă simţite în designul hardware şi software al viitoarelor modele Motorola.

 

Google a afirmat că vor trece aproximativ 18 luni până la lansarea unui produs Motorola care să fie integral o concepţie proprie, însă prototipul dezvăluit de un site vietnamez ne arată deja direcţia pe care compania o va urma. Produsul, cu denumire şi specificaţii necunoscute, se depărtează vizibil de formele şi materialele tradiţionale pe care Motorola le-a utilizat în ultimul an, remarcându-se în schimb similitudini cu modelele recente Nexus.

 

Din lista schimbărilor se fac remarcate formele curbe caracteristice telefoanelor de referinta Google, utilizarea unei interfeţe Android apropiată de cea standard sau cosmetizarea elementelor de identificare vizuală precum sigla sau grilele difuzoarelor. Terminalul are o rezoluţie HD şi foloseşte un panou AMOLED, şansele ca acesta să fie un model de vârf fiind nule, însă este interesant de urmărit evoluţia vizibilă survenită de la RAZR HD si M încoace.

 

moto-unknown.jpg?w=640&h=426

sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.