Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Pls help

tastatura si mouse'ul merg anapoda; tastele sunt incurcate, la click se selecteaza mai multe fisiere sau se deschid toate iar daca schimb tst de pe usb pe ps2 nu o recunoaste; am incercat si tst si mouse'ul pe alt sistem si merg fara probleme.

Am reistalat windowsu de curand si am aceeasi problema. Initial nici in meniul de boot nu puteam intra dar am reusit intr-un final. Am facut update pana si la bios, totul nou.

Folosesc o placa de baza Asrock z77 extreme 4, proc. intel i5 3750k vid.card radeon hd6850, hdd 7200rpm seagate, 8gb ram si o sursa fatality de 550w

Sistemu a mers brici 5luni; nu am avut nici un soi de problema si acu din senin ....

Am nevoie de pc asta 24/7 fara probleme de genu; sa merg la service ? sa fie placa de baza de vina ?!?

da-ti'mi un indiciu va rog ca nu am habar de natura problemei cu care ma confrunt

Posted

Daca problema nu este de ordin software (virusi/malware), sau, exista o aplicatie (nu virus) facuta pentru a-ti lua la misto prietenii, care odata deschisa iti schimba tastele, adica, tu apasai pe a, iti scria s, apasai pe s, iti scria a, apasai pe b, iti scria j, si asa mai departe; atunci, cel mai probabil s-a intamplat ceva cu placa de baza. Am avut in trecut probleme asemanatoare (din cand in cand nu-mi mai detecta mouse-ul pe USB, trebuia sa incerc toate porturile USB pana mi-l detecta iar).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.