Jump to content

Programul "buy-Back" La Piese-It.ro


cristina 83

Recommended Posts

Ce este "buy-back"? Reprezinta operatiunea prin care Piese-it.ro cumpara un calculator uzat, contravaluarea acestuia putand fii considerata ulterior contravaluarea avansului pentru achizitionarea altui calculator din oferta de calculatoare second hand a Piese-it.ro.
Piese-it.ro iti ofera consultanta gratuita in vederea alegerii optime a unui nou calculator. Ne asiguram ca alegerea unui nou calculator sa corespunda din punct de vedere al bugetului tau si din punct de vedere al necesitatilor tale.
Piese-it.ro iti ofera garantia rascumpararii in orice moment a unui calculator din oferta proprie de calculatoare SH, sau comandat online, cu indeplinirea conditiei, ca acesta sa fie in stare de functionare.
Pentru a beneficia de "programul buy-back" din cadrul Piese-it.ro, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Toate informatiile cu privire la detaliile legate de posibilitatile de contact le vei gasi accesand site-ul nostru, pagina de Contact.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.