Minimal Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Cum activez efectele la avatar? Adica fac un topic , iar la postul meu se vede un avatar , eu il am .gif adica are efecte , dar nu apar , cum le activez?
gaby Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 ACP -> System Settings -> Members -> User Profiles -> 'Allow animated gifs in photo thumbs' Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution gaby Posted March 23, 2013 Solution Report Posted March 23, 2013 Incearca un Recount and Rebuild din ACP pentru thumbnails. Daca tot nu merge, ar putea fi de la dimensiuni. Incearca sa maresti dimensiunile permise pentru avatare, sau, sa folosesti un avatar animat mai mic (100x100 pixeli). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Smardi Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 (edited) Incearca un Recount and Rebuild din ACP pentru thumbnails. Daca tot nu merge, ar putea fi de la dimensiuni. Incearca sa maresti dimensiunile permise pentru avatare, sau, sa folosesti un avatar animat mai mic (100x100 pixeli).Cum sa fac asta cu "Incearca un Recount and Rebuild din ACP pentru thumbnails" Ca am un avatar pe dimensiunea 150x250 si tot nu merge Edited October 11, 2015 by Smardi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now