Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Cum pot popula un forum, ma poate ajuta cineva va rog? M-ar interesa sa aduc ceva vizitatori pe el, si daca se poate sa ramana activi. Totusi, nu stiu de unde sa plec, astfel incat orice sfat imi poate fi de ajutor.
Va multumesc!

Hipnotix Community

Posted

Cred ca e simplu....

1).Dai "sfoara" in randul prietenilor tai, si prietenii tai vor spune de forum prietenilor lor si asa mai departe, dar asta depinde si pe ce e facut forumul (sau tema forumului, gen pctroubleshooting care evident se ocupa cu probleme in IT).
2). Ar mai fii varianta in care plasezi bannere (reclame) pe diferite site-uri, dar bineinteles trebuie sa platesti pt ele (aici nu prea stiu ce sa-ti zic ca nu-s curios cum se face).

Posted

Am mutat topicul intr-o categorie mai potrivita.

Acum, referitor la subiect, eu as spune ca din pacate nu este asa de simplu precum pare, si, incerc sa iti vin in ajutor cu urmatoarele materiale:

1) Cele mai importante metode de promovare ale unui site
2) Cum sa iti promovezi site-ul (sfaturi)?
3) Cum pot creste traficul pe blog?
4) Forumurile universale se populeaza mai greu decat cele nisate?

Desi in tilturile de mai sus vei remarca fie site, fie forum, fie blog, toate sunt in speta tot website-uri, deci, metodele iti pot fi de un real ajutor.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.