+Hell_Spawn Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Mi-am facut si eu background si un skin misto la cs (nu-s facute de mine ) as vrea sa stiu si eu parerea voastra daca va place sau nu
gaby Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 e dragut, background-ul cu Punhisher, cat si tema de la meniu, dar la steam din cate am vazut eu mi se pare ca le incarca mai greu daca nu sunt cele default... in rest e ok Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Hell_Spawn Posted September 6, 2007 Author Report Posted September 6, 2007 Mi-e pana acuma mi-a mers la fel de bine da daca u zici .........
d3nn1s Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 as vrea si eu skinul cu meniul spawn plz
+Al3xXys Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 e destul de misto si te dai si mare "pro player - spawn" Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
fABRee Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Nu-i facuta de mine aia e facuta la comanda ← Hell ma poti ajuta is pe mine sa fac un backround la fel?
gaby Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 gaseste o poza pe google, apoi foloseste instructiunile de aici: http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=1944 P.S: iti recomand metoda spusa de lolek deoarece este putin mai usoara. Gaby zic ca este ceva prae dificil asa? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now