mariushca Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 va place jocul monsters game? www.monstersgame.ro ? hai sa fac niste printuri cu caracterul meu uitati-va la victime muscate prin link ... lol sincer am multi fraieri in lista am strategia mea hai ca v-o zic ... linkul care trebuie trimis il transform in .tk si pun diferite nume ... counter-strike .... fifa si ce le place lor si ei dau click cine joaca monsters game este rugat sa puna niste printuri cu caracterul lui .... eu sunt abia nivel 2 si am pierdut multe lupte ca abia am inceput de 3 zile sa joc
gaby Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 daca nu ma insel pare sa fie ceva gen Bitefight, daca nu e chiar Bitefight in "persoana" numai ca cu alt nume Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
mariushca Posted September 8, 2007 Author Report Posted September 8, 2007 pai e bitefight dar alt nume ... ba ce plagiatori mai sunt in lumea asta
+Al3xXys Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 bitefight all day . Putin schimbat dar tot bitefight ramane Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Hell_Spawn Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Da bitefight total dar....... cred ca si sistemu de aur si prada e acelas nu??
+Al3xXys Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 nu prea mai stiu , nu ma mai joc , deja s-a ajuns prea departe cu bitefight asta incepem sa ne tzicnim mai ales cand ii vedem p`astia de 18-30 ani care se joaca ( Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
mariushca Posted January 19, 2008 Author Report Posted January 19, 2008 sunt doar jocuri de distractie
Naruka Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 sunt doar jocuri de distractie ← mariushca si eu ma joc monsters game si iti dau dreptate este de distractie dar alti nu inteleg asta
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now