Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am trimis o cerere adsense acum o luna si nici acum nu am primit raspunsul. Problema sta asa:. Eu detin 2 site-uri, cel din samnatura si inca unul creat acum un an pe care il voi sterge curand. Am trimis anul trecut o cerere pentru acel site vechi si in 2 zile miau zis k nu am continut suficient. Nu asta e problema... problema este ca acum o luna cand am vrut sa retrimit cererea am vrut sa o fac pentru site-ul asta nou de tutoriale, insa in casuta unde scria adresa site-ului aparea site-ul ala vechi si nu mergea modificata asa ca am trimis cu adresa aia. Site-ul ala e praf l-am facut doar sa invat programarea. Nu inteleg de ce astept atat. Nici admis, nici respins nimic. Cand ma conectez la adsense imi apare mesaju ala rosu ca cererea este inca in procesare. Am intrebat si pe forumul adsense din romana si nu a raspuns nimeni. Ma oftica ca nu era posibila modificarea adresei cand am retrimis cererea. Asta o fi problema?

In afara de adsense am auzit ca mai este Bitvertiser. Astia cum sunt?

Alte astfel de sisteme gen adsense si bitvertiser mai stiti?

http://www.tutorialeweb.net

Tutoriale xHtml, CSS, JavaScript, PHp, MySql, AutoCAD

Posted

Am auzit cazuri in care utilizatorii au astepta si 1 luna jumate, sau chiar doua si nu primisera inca aprobarea, aceasta sosind abia dupa 6 luni, dar, si conturi care au fost aprobate dupa 3 zile, deci... nu exista o durata standard de asteptare.

Se spune ca pentru a grabi aprobarea trebuie incercata inscrierea in program cu un site pe blogspot (cu ceva continut, desigur).

Despre faza cu schimbarea adresei, e destul de ciudat, daca nu merge si nu merge, incearca sa faci un redirect dinspre site-ul respectiv spre cel nou.

Cat despre BidVertiser, nu am avut experiente cu ei, dar, din cate am citit, platesc foarte prost (pentru Romania cel putin).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.