Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut comunitatea in care sunt Fondator este www.deagle.ro , Este intalata pe ipb 3.4.4 si cu tema deflection , acm sunt la o firma de host si doresc sa ma mut la alta doar cu webhostul , si am nevoie sa imi spuneti ce trebuie sa fac inainte ca sa schimb nserverele , sa nu pierd toti membri si posturile de pe forum , Ms mult pentru ajutor ! 

Posted

1. Primul si cel mai important pas este sa faci un back-up al bazei de date din PHPMyAdmin, si, ar fi bine si din ACP (daca nu ai experienta prea mare). Informatii utile aici: si aici:

2. Al doilea pas, este sa faci un back-up la absolut toate fisierele forumului (le descarci/copiezi in calculatorul tau) aflate de regula in folder-ul tau public_html accesibil via FTP.

*Daca ti se par grei pasii de mai sus, sau, pentru a fi 100% sigur, ii poti ruga si pe cei de la gazduire sa iti faca si sa iti trimita un full back-up din CPanel (asta daca nu poti face asta chiar tu), urmand ca dupa ce te muti sa le dai celor de la noua gazduire full back-up-ul pentru a ti-l urca ei pe host, si totul va fi exact ca inainte.

3. Al treilea pas daca nu faci ce am scris in dreptul stelutei ar fi sa urci fisierele forumului pe noul cont de gazduire, si apoi sa urci si baza de date, urmand a verifica si modifica daca este cazul setarile aflate in conf_blobal.php (utilizatorul de conectare la baza de date, parola).

4. Al patrulea si ultimul pas (daca totul a decurs bine pana aici) este sa mai verifici si sa modifici daca este cazul calea catre folder-ul uploads (vezi in ACP-ul forumului).

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.