Jump to content

Problema Ipb: Not Acceptable Resource Could Not Be Found On This Server

Recommended Posts

Posted

Salut, de curand (cam de vreo 1 zi) am intampinat aceasta problema la fiecare cod HTML!

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /forum/admin/index.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Acel fisier il am, dar imi scrie asa.

Posted

Despre ce cod HTML vorbesti?

Ai modificat recent fisierul .htaccess? Problema apare de obicei din cauza mod_security.

Poti incerca sa adaugi in fisierul .htaccess, pe rand, una dintre linile de mai jos si vezi daca se schimba ceva:

SecFilterInheritance Off

SecFilterScanPOST Off

SecFilterEngine Off

Daca tot nu se rezolva, contacteaza-i pe cei de unde ai gazduirea si spune-le despre problema, si, eventual spune-le si de mod_security (ce ti-am scris mai sus), dar ar trebui sa isi dea ei seama.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

De ex cand vreau sa pun un cod html intr-o descriere la un sub-forum nu ma lasa... Efectiv imi apare acel mesaj!

P.S: Acum am sa vorbesc cu cei de unde am gazduirea, si n-am modificat htacces

Posted

Au fost instalate noi aplicatii / hook-uri?

Incearca sa iei (il decupezi si apoi il iei in PC-ul tau) de pe host fisierul .htaccess, si vezi daca eroarea persista. Daca persista, pune fisierul .htaccess inapoi.

Altfel, e posibil sa fie si de la fisierele forumului, deci, daca nu ai nimic de pierdut, poti incerca si o reinstalare, sau, macar instaleaza un nou forum intr-un nou folder al hostului tau (exemplu: /forum_test) si vezi daca si pe forumul proaspat instalat intalnesti aceeasi problema. Daca o intalnesti, este clar de la hosting.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.