Khronos Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Salut. Am o problema uriasa. . Tot forumul se vede aiurea, si nu inteleg de ce:
See You! Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Eu spun ca e de la tema , pune cea default, si vezi dupa
Khronos Posted June 4, 2013 Author Report Posted June 4, 2013 Nu e de la tema .. A fost primul lucru pe care l-am incercat .. E deflection ..
Khronos Posted June 4, 2013 Author Report Posted June 4, 2013 Si atunci de ce pe orice tema, chiar si cea originala, imi arata la fel ?
Solution gaby Posted June 4, 2013 Solution Report Posted June 4, 2013 De obicei aceste uriase probleme au o cauza, nu apar pur si simplu peste noapte, fara ca nimeni sa faca nimic (asta daca nu e de la hosting). A fost instalata vreo aplicatie sau hook recent? E posibil ca un hook sau aplicatie sa cauzeze o astfel de problema. Daca nu, pare ca nu se mai interpreteaza css-ul, vezi daca fisierele css mai contin ceva, sau sunt goale; sau mai poate fi o problema si cu JavaScript-ul. De asemenea, vezi si: 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Khronos Posted June 4, 2013 Author Report Posted June 4, 2013 Nu inteleg cum as putea verifica sau altele javascript-ul .. Nu ma pricep la aia, in schimb, am verificat css-urile si au in ele scris codurile etc, am incercat sa fac ce a spus Alex. in si am reusit sa-l fac sa mearga .. Multumesc gaby .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now