Jump to content

Recommended Posts

Posted

In ultima perioada au tot aparut zvonuri pe internet cum ca Apple ar urma sa lanseze un ceas inteligent intitulat iWatch. Recent, Tim Cook (CEO Apple) a confirmat intr-un interviu din cadrul unei conferinte entuziasmul pe care il poarta pentru calculatoarele ce pot fi purtate pe tine (wereable computing). Astfel, am aflat ca Apple a supravegheat interesul consumatorilor pentru astfel de gadget-uri prin studii de piata si de impact, acesta din urma neatingand asteptarile companiei. Totusi, Tim Cook a mentinoant ca in momentul in care compania se va decide sa faca un accesoriu ce poate fi purtat pe noi cu siguranta va fi un ceas, atacand in acelasi timp concurenta prin urmatoarea fraza:

"Atunci cand vrei sa produci un wereable computing, incepi in mod natural cu un accesoriu pentru mana, nu pentru ochi."

iwatch.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Personal mi se pare cel mai bun produs de la Apple.

Iar fraza "Atunci cand vrei sa produci un wereable computing, incepi in mod natural cu un accesoriu pentru mana, nu pentru ochi.'' face cu siguranta referire la Google Glasses.

Cam are dreptate,caci acestia arata stupid,in opinia mea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.