Jump to content

Impartirea Jocurilor Din Steam Cu Prietenii Ar Putea Fi Posibila!?

Recommended Posts

Posted

Conform descoperirilor realizate de cei de la Kotaku, este posibil ca in curand Valve sa permita impartirea jocurlilor digitale cu prietenii (sharde game library) prin intermediul platformei Steam. Astfel, daca eu voi cumpara un joc prin STEAM, prietenii mei vor putea sa il joace (cu acordul meu) prin intermediul shared game library, optiune descoperita in ultimul upgrade al clientului de STEAM, in codurile:

"SteamUI_JoinDialog_SharedLicense_Title" "Shared game library"
"SteamUI_JoinDialog_SharedLicenseLocked_OwnerText" "Just so you know, your games are currently in use by %borrower%. Playing now will send %borrower% a notice that it’s time to quit."
"SteamUI_JoinDialog_SharedLicenseLocked_BorrowerText" "This shared game is currently unavailable. Please try again later or buy this game for your own library."

Momentan nu avem nicio declarate oficiala din partea celor de la Valve in legatura cu introducerea acestei noi optiuni, insa fara indoiala nu suna rau. Sa vedem daca si dezvoltatorii de jocuri vor fi de acord cu ea, insa.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.