Jump to content

Recommended Posts

Posted

Teoretic, nu ar trebui sa ai nicio problema cu Adsense din punct de vedere al robotilor/algoritmilor, insa, daca proprietarul site-ului pe care il traduci se sesizeaza si nu este de acord cu ce ai facut, e posibil sa ai probleme. Cel mai bine ar fi sa ai acordul proprietarului sau sa pui sursa catre articolele originale, netraduse. Daca faci asa, probabilitatea sa ai probleme tinde spre 0.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

am uitat sa specific, vreau sa copiez propriul site:P toate fisierele exact in starea in care sunt, numai ca o sa traduc copia in engleza si o sa-l pun pe alt domeniu .com. si vroiam sa stiu daca o sa am probleme cu adsense. Teoretic nu are treaba daca site-urile seamana intre ele ca design, iar la partea de contiut...:-? ar trebui sa fie ok si aceasta pentru ca este tradus.

http://www.tutorialeweb.net

Tutoriale xHtml, CSS, JavaScript, PHp, MySql, AutoCAD

Posted

daca ai 2 site-uri identice... pune un buton catre site-ul in romana si cel in engleza ca utilizatorul care doreste celalalta limba sa poata comuta usor...

Posted

Eu nu inteleg ceva, daca poti sa imi spui, site-ul in engleza este al tau sau tu doar vrei sa il copiezi de la alta persoana si sa il traduci in romana ?

Posted

Am observat si eu acum, scuze, de la oboseala am sarit ceva randuri.

Nu ar fi nici o problema atunci, continutul chiar daca ar fi identic ar fi in 2 limbi diferite deci nu te afecteaza cu nimic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.