Jump to content

Intrebare Locatie Imagini Si Continut Header/footer Tema Ipb

Recommended Posts

Posted

Am gasit o tema ... FX red .

Iar aceasta tema are cateva probleme ..

Vreau sa sterg / editez acele lucruri ... daca imi spuneti unde se afla si ce cod/nume as fi recunoscator :

Cele marcate in rosu:

Pau8Zep.png

btkWybL.png

Multumesc

Posted

Nu iti poate spune nimeni exact, decat daca foloseste tema. Asadar, daca te ajuta cateva sfaturi generaliste, ti le pot oferi.

Daca esti absolut sigur ca tema nu are optiuni pentru modificarea informatiilor de sus si jos (verifica inainte si in ACP -> System Settings -> Ad Code Integration -> Board Index Header Code si Board Index Footer Code), daca acele date sunt afisate doar pe Index, atunci ar trebui sa le gasesti in ACP -> Skin & templates -> tema folosita -> boardIndexTemplate, daca este afisata pe toate paginile forumului, ar trebui sa se gaseasca in globalTemplate.

Pentru urmatoarele doua imagini, ar trebui sa te uiti prin fisierele de imagine ale forumului, pe care le gasesti pe FTP in folderul cu imagini public/style_images/folder-ul cu imagini al temei folosite. Cea din dreptul topicurilor se numeste f_icon.png.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

daca scot icon.png imi arata un fisier dala alb .. ca nu il poate citi ... cum scap de category icons sa nu mai existe ? 

Am cautat in globalTemplate ai avut dreptate , leam rezolvat :) Mersi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.