Jump to content

Recommended Posts

Posted

Versiunea de preview pentru Windows 8.1 (cea mai noua versiune de Windows 8) poate fi descarcata de acum din Windows Store sub forma de update, sau poate fi descarcat sub forma unei imagini .iso daca doriti sa-l instalati pe un nou PC.

Utilizatorii care au deja instalat Windows 8 pot face update direct la Windows 8.1, iar cei care vor sa incerce pentru prima oara Windows 8.1/Preview-ul  va trebui sa introduca urmatoarea cheie de produs: NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F

Asa cum probabil stiti daca urmariti forumul, Windows 8.1 va reintroduce butonul de start, iar de acum utilizatorii pot boota direct in desktop fara a mai intalni Start Screen-ul. De asemenea, au fost introduse cateva noi optiuni pentru Modern UI, iar update-ul aduce si suport pentru device-urile cu display-uyri mici, mai multe optiuni de personalizare, tastatura suporta de acum gesturi, a fost implementat si suport pentru imprimantele 3D, iar aplicatii precum Xbox Music, Outlook si Internet Explorer au suferit cateva imbunatatiri.

Mai multe detalii puteti afisa accesand: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview, iar in incheiere va voi mai spune ca Windows 8.1 (versiunea finala) va fi lansat spre sfarsitul anului curent, si va las in compania filmuletului de prezentare:

http://www.youtube.com/watch?v=7BN0W7CONpw

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Buna ziua.Am descarcat Imaginea ISO si am si product key-ul de mai sus salvat intr-un fisier.L-as instala dar mi-e putin frica.Ma gandeam ca daca prin absurd nu-mi merge,mai pot reveni la versiunea de Windows 7 pe care o am acum?Nu pot reinstala Windows-ul 7 din nou...de asta nu sunt 100% sigur ca merita sa fac acest pas.

Posted

Microsoft spune așa: 

Recomandăm ferm ca doar utilizatorii cu experiență ai PC-ului să descarce Windows 8.1 Preview

Windows 8.1 Preview nu este momentan acceptat pe unele tablete și PC-uri cu procesoare Atom mai noi, pe 32 de biți, între care: Lenovo ThinkPad Tablet 2 ASUS VivoTab TF810C Samsung ATIV Smart PC HP ElitePad 900 HP ENVY x2 Fujitsu ARROWS Tab

Sunt riscuri pentru instalarea Windows 8.1 Preview? Da. Windows 8.1 Preview și Windows RT 8.1 Preview sunt stabile și au fost testate îndeaproape, dar nu reprezintă produse finite. Este posibil ca PC-ul să sufere o cădere și să pierdeți fișiere importante. Trebuie să faceți copii de rezervă ale datelor și să nu testați versiunea preliminară pe PC-ul dvs. principal de acasă sau de la birou. De asemenea, puteți întâmpina probleme precum: Software care nu se instalează sau nu funcționează corect, inclusiv programe antivirus sau de securitate. Imprimante, plăci video sau alt hardware care nu funcționează. Dificultăți la accesarea rețelelor de firmă sau de domiciliu. Deteriorarea unor fișiere. Trebuie să analizați bine riscurile și avantajele testării versiunii preliminare înainte de a o instala.

mai multe detalii http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/preview-faq

• Upvote 1
Posted

unde fras e in store?:-L

Nu stiu sa iti zic exact (nu am niciun calculator cu Windows 8 la indemana acum), insa Microsoft spune ca exista.

Sunt două modalități de a instala Windows 8.1 Preview: prin Magazinul Windows sau prin ISO.

Dacă rulați Windows 8 în una dintre cele 13 limbi în care este disponibilă versiunea preliminară, vă recomandăm ferm să descărcați versiunea preliminară din Magazinul Windows. Când instalați din Magazin, nu veți putea să creați suportul de instalare, dar trebuie să descărcați versiunea preliminară direct din Magazinul Windows. Dacă rulați Windows RT, singura modalitate de actualizare este utilizarea Magazinului. Pentru a vedea dacă puteți să actualizați prin Magazin, consultați Descărcați Windows 8.1 Preview.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc Gaby si Bogdan pentru informatii.Mi-am facut putin curaj si am instalat acest Windows.A meritat deoarece PC-ul meu merge de 2 ori mai bine.Mai am o singura curiozitate.Cum fac sa dispara scrisul de pe Desktop : 'Windows 8.1 PRO Preview.Evaluation copy.Biuld 9431.' ?

Posted

da multe te deranjeaza... 

aparent daca deja ai 8 tre sa downlodezi chestia din linku dat de tine (gaby) , care e un update (~9mb), si apoi dai restart, si abia dupaia apare in store(unde e inca un download de 2gb).

App unele aplicatii nu merg in 8.1 ( de ex aplicatia metro pentru imprimanta HP nu mai merge).

Interesant ceau facut la interfata, dar nimic major. Storeul pare mai elegant totusi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Și încă ceva, cei care instaleaza Windows 8.1 preview vor trebui sa isi reinstaleze toate aplicatiile cand va fi lansata versiunea finala Windows 8.1

Când veți instala edițiile viitoare de Windows 8.1, veți putea să vă păstrați fișierele personale, dar va trebui să vă reinstalați aplicațiile.

Posted

Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu scrie nici unde ca nu vom putea folosi Preview-ul dupa lansarea oficiala.

Si oricum si daca ar fi asa,exista chestii precum 7Loader.

Posted

Deci daca nu-i fac update acestui Windows 8.1 PRO Preview voi putea sa-l utilizez exact ca acum?

Eu am Windows Updates pe OFF,deci nu voi fi sacait cu noile oferte de up-date,nu?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.