Jump to content

Recommended Posts

Posted

E posibil 30% sa gresesc si 70% sa nu. Din cate imi aduc aminte, in post trebuie sa fie (ca sunt o gramada de linii de cod acolo si nu ti-am zis exact unde, asta e alta treaba).

Totusi, mie mi se pare util de stiut/afisat cand un utilizator este offline si cand nu. Arunca o privire si asupra:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

da , dar apare ala chiar sus la member title si sta foarte urat acolo .

Eu am chestia cu online .. punctul acela dar nu imi place poza asta sus la member title si nu stiu cum sa o scot. eu am sters poza din ftp dar ramanae file ala acolo .

2w6hoxr.png

Edit am rezolvat ... era in global template / userInfoPane . Multumesc .

Acum am o intrebare . Eu am pus in sistem setting /members / profiles acolo maximum size avatar 170 dar tot asa se vede , trebuie modificat din alta parte ? Adica trebuie modificat in CSS size avatar ? daca nu merge prin sistem settings ? si daca da , cum fac asta .

Posted

Omule, e chiar asa greu sa o inlocuiesti manual?Mai exact click dreapta pe imaginea cu ADMIN > Copy Image URL > in acea cale pui imaginea ta, cu numele imaginii care era inainte.

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Nu pot da edit, asa ca dau reply, i-am dat un dislake la un post de-al lui, facut aiurea, acum s-a pus si-mi da dislake le toate posturile.

Omule tu esti sanatos?Sau traiesti pe like/dislake-uri pe un forum?Mare retardat esti.

Nu ma intereseaza daca-mi iau warn sau alte magarii.

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.