Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema la "box-ul" de la comment.

Folosesc IPB 3.4.5 + deflection, dar 'cutia' cu comment nu "arata" corespunzator, mai exact fontul este negru, strica la ochi, in loc sa fie alb, ce pot face?Fontul arata negru doar cand tastezi, dupa submit arata corespunzator.

Mai exact:

asaarata.png

si:

inlocsaarateasa.png

Posted

Tema asta Deflection e folosita de toata lumea. 90% dintre cei care au forumuri IPB de gaming, si nu numai, folosesc Deflection. In afara faptului ca toate arata la fel, nici nu o descarca de unde trebuie, si fiecare ia tot felul de teme buguite, si asa mai departe.

Vezi asta:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu stiu cum sa-ti spun... dar ceea ce mi-ai dat tu este un IPB modificat de un orfan, care isi rezerva drepturile de autor ( e bun acel box pentru comment ) .

p.s e plina de reclame tema aia de rahat.

Posted

1. Cauti o alta versiune a temei.

2. Te bagi prin coduri (ACP -> Styles Templates -> Tema folosita -> ips.editor cred ca se numeste fisierul, si te uiti dupa indicii care sa te duca la textul introdus in editor.)

Codul HTML pentru culoarea alb este: #FFFFFF sau # FFF iar pentru culoarea neagra: #000000 sau #000.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.