Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un laptop Packard Bell, procesor intel core i5, placa vid Nvidia GT540M. Am reinstalat acum 4 luni win si uneori merge in suturi. Se blocheaza in special cand deconectez firul de la net. Cand intram in Dota era ok, apoi cand sa ies se albastrea ecranul si aparea ca se recupereaza datele de pe disc or smth. Luam ca referinta cat de bn imi merg jocurile, si cele cu cerinte mari erau lejere si nici nu se supraincalzea. Am verificat de virusi, si sa reinstalez win nu am idee daca ar fi o solutie. Aveti vreo sugestie? Mi'e teama sa nu cedeze placa video. Uneori ingheata ecranul si isi revine intr'un minut.

Posted

in ceea ce priveste dota nu cred ca acolo era problema placa video. nu vad cum. obisnuiam sa joc skyrim +5h zilnic, nu facea urat. instalasem the witcher 2, mergea ok, si pe pc;urile prietenilor nu prea o ducea bine. oricum. cu ce program as putea vedea temperatura?

Posted

am incercat o singura data de cand il am sa il curat.(1an si jumatate]. m desfacut surubel cu surubel.. m-am uitat la un tutorial cu laptop de la packard bell cu model asemanator cu al meu, si dupa ce il desfac vad ca nu pot scoare decat ramii. in rest parca e de'a'ntregul. gasesc apoi tutorial pentru modelul meu, aceeasi poveste, ca nu se poate desface. asa ca am tinut aspiratorul pe capete si am sperat sa fie bn. ma gandeam ca oricum, ar trebui sa se incalzeasca usor daca e de la praf, ceea ce nu se intampla.  e un pb easynote TH11HR. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.