Jump to content

Verloren im Meer

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Verloren im Meer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. ok. tu zici ca mai mult. dar ideea e aceeasi.. conteaza cand te angajezi ca programator ca ai info sau ac? stiu ca venisera astia de la google sa recruteze din bucuresti si cluj acum ceva timp si oamenii spuneau ca vor absolventi la info, cu performante cel putin la nivel national(pomeneau si de olimpiade in mod dubios]. asta mi;a dat de gandit.
 2. tot ce e in engleza mi'e lejer. de intrebat am intrebat eu..dar...
 3. dar cand vrei sa te angajezi.. ca programator. conteaza ca ai terminat ac sau info?daca ziceti ca se face tot atata programare ar trebui sa fie tot aia.corect?
 4. daca se face la acelasi nivel de ce s'a facut diferentiat? trebuie sa fie ceva. una sa se axeze mai mult pe ceva, si ailalta pe altceva. mie asa imi pare, din afara. info aprofundeaza in programare, ac in partile fizice ale pcului.
 5. cu privire la grafuri si programare dinamica. care sunt cele mai bune carti?
 6. da.dar la capitolul programare, din anul 2 info o ia inainte. ac nu aprofundeaza chiar atat de mult. si mate am impresia ca se face mai mult. gresesc?la info in anul 1 se face analiza, si la cuza am inteles ca i;a lasat moale.
 7. eu vreau sa dau la ubb la cluj. planuiam sa fac info unu la mana ca imi place, doi ca as castiga bine. stiu ca am potential sa fac ceva in domeniu. si fizica.. pt ca ma fascineaza si as vrea sa fac cercetare. in romania ar trebui sa imi mananc cercetarile ca sa nu mor de foame. de asta m;am gandit ca ar merge amandoua. una pt siguranta materiala, a doua pt sufletul meu.
 8. probabil sunt eu prost informat. nu cunosc decat din spusele altora, motiv pentru care tot caut informatii^^. nu am vrut sa sune ca si cum as contrazice xD
 9. cum nu? in anul 1 se face mecanica. cei ce ii cunosc eu anul 1 si 2 zic ca fac. proful meu la fel, erm...si la fizica-informatica se face mai mult.. un fel de simulare a unor fenomene in pc. pe asta se bazeaza. sa nu se mai faca experimental din ce am inteles.
 10. eu vreau sa fac fizica la modul serios. ac imi pare o combinatie. faci de toate, si nimic la modul profi.
 11. in urma unor discutii cu proful de fizica am fost sfatuit sa dau la ac din moment ce vreau sa ma axez si pe fiz si pe info. in schimb, ideea de a iesi inginer pur si simplu nu imi surade, fiindu;mi mult mai la indamana sa lucrez strict cu teorii si programe decat cu parti componente. deci.. e mai ok o fac de info+una de fizica teoretica sau una de ac? ce aveti de zis despre fiecare?
 12. atunci de ce win ramane cel mai folosit?
 13. am avut ceva tentative de vegetarianism+tae-bo+exercitii gen flotari,abdomene,genoflexiuni cum simteam ca ma plictisesc. am intrat in ele la modul serios adoptand o dieta bazata si pe macrobiotism. aveam energie la modul grav. dormeam 4h pe noapte si saream electrocutat la 5 dimineata. nu oboseam, nu imi era veci foame, majoritatea problemelor mele de sanatate se rezolvasera. de la colecistita, la litiaza renala, semnele de pe corp disparusera, tenul se curatase. facusem si un control in martie si avea tipa de acolo un dispozitiv ce iti spunea varsta. in cazul meu, 14 ani si 9 luni, avand 17. Ajunsesem la 55kg la 1,73. ma simteam genial, aratam genial. in urma unei depresii in aprilie, am devenit dependent de zahar. M'am ingrasat 10 kg intr;o luna exclusiv cu dulciuri. am dat in hiperglicemie si am zacut cateva zile. acum vreau cu disperare sa revin la vechile performante,caut acea vointa ce a avut;o in iarna.
 14. am incercat o singura data de cand il am sa il curat.(1an si jumatate]. m desfacut surubel cu surubel.. m-am uitat la un tutorial cu laptop de la packard bell cu model asemanator cu al meu, si dupa ce il desfac vad ca nu pot scoare decat ramii. in rest parca e de'a'ntregul. gasesc apoi tutorial pentru modelul meu, aceeasi poveste, ca nu se poate desface. asa ca am tinut aspiratorul pe capete si am sperat sa fie bn. ma gandeam ca oricum, ar trebui sa se incalzeasca usor daca e de la praf, ceea ce nu se intampla. e un pb easynote TH11HR.
 15. sper sa nu fiu offtopic, dar in titlu scrie "indormatii linux" so..meh. ^^ in principiu..stiam ca linux este folosit pentru hackuit. ce il face mai avantajos pentru astfel de povesti?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.