Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am înţeles nimic. O să mai scriu o bucată de comentariu din Moromeţii în loc"
SURSA: Gândul.info

"Poetul avea o fixaţia pe poza ei pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şi ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul."
SURSA: spynews.ro

"Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte şi te compromite."
SURSA: spynews.ro

"Modelul meu în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria."

via http://www.antena3.ro/romania/bacalaureat-2013-rezultatele-se-anunta-a-fi-eu-din-ce-a-zis-lucian-blaga-nu-am-inteles-nimic-219888.html

Posted

Perlele ca perlele, dar ce subiecte... . La mate a fost atat de usor incat am gresit prosteste la cele mai banale chestii...

fWy1P.gif

Posted

La mate a fost atat de usor incat am gresit prosteste la cele mai banale chestii...

Mie imi zici? Am plecat cu speranta ca iau zece curat si cand ma uit pe barem vad ca am gresit prosteste extrem de prosteste la una si imi scade vreo 30 sutimi la alta am facut-o perfect pe foaia de examen si am zis ca e prea banala si am taiat-o si rezolvat-o gresit si o derivata am infundat-o exact la final era (1/radical din x)/4x  si am zis ca e 4x/(radical x)

Posted

fizica vineri (eu) si sper sa fie acceptabil subeictul.. adica se da separat de anu asta tehnic si real dar la nivel de 2009 (pana anu asta fiind la fel pt toti) le fac decent acum e si mai simplu :| Sper sa nu mai gresesca sa stupid si sa mai tai exercitiile corect rezolvate

Posted

ya, tre sa arunc un ochi peste teorie, ca-n ultima vreme am pierdut timpul numai cu probleme la backtracking.

fWy1P.gif

Posted

(Sunt eu cam pe langa subiect...dar merge...)

Bac ca bac dar, si la capacitate a fost foarte usor, si ma oftic...Generatii din ce in ce mai proaste... Cum naiba ma sa sa iei 2.50 la mate :|

Posted

Sunt destui carora nu le pasa. Vor rezultate fara sa faca nimic. Sa pocneasca din degete si sa le dea 10. Fara putin de tot efort din partea lor nu au cum sa ia nici 5-ul. Dar cu riscu sa mi se sparga oale in cap camerele in timpule xamenelor sunt o idee buna pana la urma fiindca inainte unu care nu stia nici de 2 copia toata lucrarea si lua 9.

Nu generatiile sunt proaste, din contra poporul roman este foarte destept dar lenes.

Posted
“Ştiţi care e problema cu liceul ăsta? Că n-ai de la cine să copiezi! Te uitai prin sală şi ei se uitau la tine. În stânga era prost, în dreapta prost” =))
  • Upvote 2
Posted

MAXIMA !!!   Dar adevarata =)) si trist tousi....(trist doar daca te gandesti ca toti erau slab pregatiti)

Posted

ma indreptam spre liceul unde se dadea bacu si l-am auzit pe unu care vorbea la telefon cu altu ca bah azi se da la mate nu la bio :)) ca sa vezi cat le pasa...

Posted

7.5, m-a tras mate in jos... ma cuprinde o ura si o ciuda, puteam sa iau 8 foarte lejer. Asta este, ma asteptam la asta, nota la info imi trebuia oricum. Acum sa vedem examenul cum e.

Urat totusi, cei mai buni au note acceptabile, cei cretini au note exagerate.

fWy1P.gif

Posted

Pai ? so copiat? oricum e nota buna. Nu te stresa, 6 tre sa ai la bac..cei mai mare nu prea conteaza ( banui ca nu mergi la faculta unde se intra pe dosare)

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Bufnito, am in sat la mine pe una care a luat 1,20 la mate anu trecut (tot la EN) ...

Oricum, cat ati luat la bac?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.