Jump to content

Recommended Posts

Posted

La ETC dar e foarte greu adica azi am fost dimineata de am aflat rezultatele si am fost foarte happy si dupa amiaza am fost la ore pt pregatire de examenu d ela poli si mi-a facut un dus asa de rece. O sa pun probabil si la cluj la teelcomunicatii sa sigur intru dar e de back-up.

Posted

Am cunostinte care s-au lasat de telecomunicatii in anul 1-2, datorita dificultatii si a profesorilor, pe mine m-a facut sa ma razgandesc :D + ce zice lumea pe forumuri.

fWy1P.gif

Posted

Adica ce? fata de automatica calculatoare e mai usor si pe mine ma atrage mai mult decat sa fac programare.

Posted

pai e simplu sa zici God :)), dar trebuie sa te si interesezi, mai ales cand nu stii ce vrei sa faci mai departe. daca te duci si e greu si pierzi 1-2 ani, nu e prea bun.

fWy1P.gif

Posted

circuite curenti chestii... tot felu de diode si tranzistori :)) pur si simplu numi place. Insa am o fosta colega care se descurca fara probleme. Cum ziceam, tre sati placa.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

da asa.. mie unu mi se par faine.. desi am terminat tehnic nu prea am facut, mai mult am facut pt bacu la fizica

cu tata kirckoff

Posted

pai asta zic dane, e aiurea cand nu stii ce-ti place si tot ce ai sunt doar impresii. daca ar fi dupa mine, as merge la cluj la arte, dar trebuie dosar cu cacaturi si daca nu ma insel o scoala terminata in domeniu.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

>.< ....

Macar faceti o facultate mai renumita. am o ruda care a terminat asistenta sociala ca sefa de promotie si lucreaza la ... vodafone.

Nici medicina nu mai e ce a fost. faci 6 ani facultatea, unde inveti de crapi, dupa care stai inca 5 ani ca medic rezident cu un salar de 800 lei. daca vrei sa fi medic primar, mai inveti inca 5 ani ca sa ai un salar bunut. (4000 - 5000 lei)

deci salariul care il iei dupa 16 ani de invatat la medicina (exceptii: 14 la medicina de familie si 18 la chirurgie) il poti lua dupa 3 ani de informatica...

la drept e concurenta mare.

marog, bafta. eu am in plan info in timisoara (univ. de vest), deoarece am rude acolo. :D

Posted

E altceva daca te duci la poli fata de vest. In primul rand Continentalul (peste 70 de locuri) si Alcatelu au locuri pt studenti pt practica si multi raman al ei si lucreaza pe 1000+ euro, de la Poli  Acum esti tanar si mai ai timp sa te gandesti, singura chestie e sa fii constant si sa inveti ca o sa-ti fie mult mai usor.

Oricum am vorbita seara cu un baiat de la ETC si a zis ca analiza maetamtica e mult mai grea chiar decat la AC. Deci una bucata restanta si cica ar mai fi desen tehnic sau ceva de genu la care nu desenezi nimic :))

Posted

Depinde. Noi am lucrat mai mult pe materaia de bac, dar am facut Fox pro. La Informatica pe Copou au facut si Mysql. Dar nu faci mare lucru stai linistit, chestii de baza.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.