Jump to content

Ajutor Editare Tema Ipb / Bug-Uri

Recommended Posts

Guest CristiPup
Posted

Salut, va rog frumos am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra cu niste raspunsuri la cum:

ae7m.png

Vreau sa editez, sa mut lucruri , sa adaug , de unde fac chestia? in cazul articolelor.

zikm.png

Cum fac sa imi arate normal, adica sa arate useri care citesc acel topic, nu sagetile alea.

6mxw.png

Aici ii problema cu pozitionare cand la url exista asta de exemplu "#entry24", vreau sa arate ca si aici

5wnx.png

Si ultima problema e ca nu imi arata ca sa dau like la post sau ceva de genul. Nici hook/app nu imi functioneaza daca bag.

Va multumesc, va rog care are timp sa ma ajutati. Sanatate

Guest CristiPup
Posted

Dar vad ca la sarcasm sunteti premianti , insa la ajutor :-j , in fine puteti inchide topicul , deoarece nu am cu cine vorbi aici

Guest CristiPup
Posted

Drum bun si cale batuta.

numai figuranti pe forumul asta :| pacat....

Posted

Eu cred ca nu sunt figuranti pe forumul asta, dar, parerile nu se discuta. Din ce vad, ai multe probleme cu tema aceea, drept pentru care tind sa cred ca cea mai usoara rezolvare ar fi utilizarea ei din alta parte, asta daca esti sigur ca este compatibila cu versiunea de IPB folosita de tine.

• Upvote 1
  • Downvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.