Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce pot spune...unele par aberatii unele par adevarate. Dar oricum cine a facut video-ul are ceva experienta in "illuminati"...

Posted

sa sti :-? nu mas mira sa dispara repede videoul de pe youtube :-? 

Sau poate chiar illuminati au pus videoul acolo ca sa ne faca sa ne certam intre noi, si ca sa ascultam cat mai multa muzica deasta :| 

Sau poate gaby face parte dintro organizatie care vrea sa ia locul celor de la illuminati :| ei vor fi... pctroubleshooting-atiiiiiiii :| 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ma sti ?!

Totusi noi ne certam, ne dam cu parerea, si alte chestii. Dar nu stim o boaba despre "illuminati" noi ca niste oameni de rand nu stim nimic concret, si daca toate zvonurile despre cea ce fac ei sunt adevarate, atunci bravo lor! Mie imi plac oamenii destepti care profita de prostia poporului. Au tot respectul meu. (deci prostia! nu sa dea "teapa" sau sa "minta")

+

Atata timp cat pe mine personal nu ma afecteaza cu ceva aceasta organizatie eu nu am griji.

Posted

3cd8a33a.png?1306264975

PS: Baphomet e o figura neutra. Faptul ca autistii o asociaza cu nenea Satana, e o prostie. Foarte multe se bat cap in cap, e plin de incertitudini, ca si religia. Dar desigur, omul e programat sa mearga pe calea usuoara si sa urmeze.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.