Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am placa video SiS mirage 3 graphics. Probleme este urmatoarea: Merge sacadat in unele jocuri chiar si pe rezolutie minima. Cu alte cuvine "LAG" .

Ce pot face? 

Multumesc !

Posted

Tocmai mi-am adus aminte de ceva ce te-ar putea ajuta.Este un soft (un program) ce detecteaza automat driverul necesar pentru componenta,numele lui este 3D Chip.

Cand vei deschide programul,practic ti se va deschide o fereastra cu componentele calculatorului tau.

Acolo dai click pe iconita ce simbolizeaza o placuta video,alaturi de 'SiS mirage 3 graphics' si te va redirectiona catre site-ul de unde vei lua driver-ul.

Cum incerca sa spuna si GoD,e posibil sa ai problema asta din cauza performantelor mici ale acesteia.Mentioneaza,te rog,jocurile la care intampini problema.

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/3DP-Chip.shtml

Posted

Am folosit si programe licentiate de genul. SiS mirage 3 este singura placa compatibila. Am un fujitsu v5555 .

Pai, nu prea sunt eu cu jocurile, dar am un joc favorit pe care il jucam des pe ps2. NFS Carbon .

Mai intampin probleme si in fifa(nu mari), gta sanandreas si pes 06 .

Posted

Salut, nu mai deschid alt topic pe aceasta tema. Am descarcat un torrent nfs carbon, am pus crack-ul, dar cand dau sa ma joc dupa 6-7 secunde (dupa clip-uri) ma scoate. 

Ce pot face in acest caz? 

Windows 7 professional 32 bits
Intel Pentium Dual-Core CPU T2390 @ 1.87 GHz
SiS Mirage 3 
2 GB RAM

O solutie va rog ?

Posted

Sincer nu cred ca este de la PC-ul tau...Eu am patit acelasi lucru cu NFS Carbon...daca-l dezinstalezi,sau il instalezi de 2 ori,patesti asta.E posibil sa nu ti-l recunoasca Windows-ul sau sa ti-l mai blocheze si antivirusul.Cum am patit eu pe acelasi Windows ca al tau cu FIFA 13 si Dirt 3.Mai e si piratat iti dai seama...

Incerarca sa-l dezinstalezi cu un soft specializat,gen Iobit Unistaller si apoi schimba antivirusul.Dupa,instaleaza-l in mod normal.Daca nici asa inseamna ca nu tine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.