Jump to content

AlexMG

Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.scartz.ro
 • Skype
  zetcs21

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  Sibiu

Recent Profile Visitors

2,060 profile views

AlexMG's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. https://wordpress.org/plugins/ns-featured-posts/ - implementeaza acest plugin in tema ta. Detin tema aceasta: https://themeforest.net/item/kuteshop-multipurpose-woocommerce-wordpress-theme/13012521 Daca o doresti.. lasa-mi un mesaj
 2. Hai sa traiti! Va prezint blogul meu. Am sa scriu tutoriale wordpress, blogger, seo si cam la tot ce ma pricep. Nu cred ca e nevoie de prea multe descrieri... Pana la urma este zona de analize, nu lauda. Astept pareri cat mai sincere: http://scartz.ro
 3. Nu ai 4 lei pentru domeniu si cativa euro pentru webhost?
 4. Sunt "n" tutoriale pe internet despre cateogori, si in general pentru phpbb 3.1 . zetcs21 - skype. Te ajut eu.
 5. Vad ca intampini o groaza de probleme cu forumul tau. Nu ti-ai dat seama, ca problema in sine este CMS-ul nulled care il folosesti? Schimba pe ceva gratis mai bine.
 6. Click dreapta pe el -> copiaza adresa imaginii
 7. O parere buna nu pot avea.. Si iti spun si cauza: De ce sa folosesti un CMS nulled cand ai mybb, smf, phpbb care sunt gratis ? Aceeasi Marie, cu alta palarie
 8. Salut Gaby! As dori si eu numele AlexMG pe forum daca este posibil. Multumesc !
 9. Iti las eu domeniul scartz.ro, dar nu va pot ajuta cu webhost. Singura conditie: Sa nu puneti script-uri nulled pe el.
 10. Descarca alt windows, pune-l pe stick si incearca sa-l instalezi din nou.
 11. In primul rand ai nevoie de o forma juridica (SRL, PFA), sa fie totul ok, sa nu te trezesti cu amenzi. Apoi, cel mai usor mi se pare varianta Wordpress + Woocommerce + o tema premium (costa 25-50$ pe themeforest. Asta e optional insa). Odata instalat woocommerce, vei putea adauga ce metoda de plata doresti, au suport pentru plata prin paypal, bancar, ramburs. O a doua varianta, ar fi shopify, dar te costa 30$/lunar. Merita insa fiecare banut. Pentru promovare: Recomand SEO, apoi reclame pe site-uri gen olx etc, postari pe grupuri de facebook si daca iti permiti google adwords / backlinks
 12. Salut, tocmai ce am dat de o problema. Cand dau Older Entries in WordPress, imi apare o eroare.. Mai exact aceasta: Ce este de facut in cazul acest? Multumesc !
 13. Ma poti ajuta te rog cu niste site-uri care accepta pana la 7 GB? PE wk.com nu accepta decat 2, dar vad filme in format 720. Cum este posibil ?
 14. Bine, am inteles,dar dupa experienta ta. Am webhost de la dreamhost.com . Ce imi recomanzi? Sa hostez eu filmele si apoi sa le public ? Sau sa hostez pe alte siteuri ? Si am vazut ca ma pot intelege cu DMCA? Ce vor ei mai exact? Sa nu hostez pe serverul meu filmele?
 15. Multumesc. Am sa incerc. Nu vreau sa mai deschid alt topic. Tocmai mi-am cumparat domeniu si webhost nelimitat de la dreamhost. Eu doresc sa creez un site de filme online. Problema este ca nu inteleg 2 lucruri, ci anume... Cum rezolv cu DMCA ? Adica sa fiu legal , si cum adaug filmele? FTP, embed code.. Multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.