Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, m-am hotarat intre 2 memorii ram si nu stiu pe care sa aleg, pe cea cu o frecventa mai mare sau pe cea cu un timp de raspuns mai mic.

Acestea sunt specificatiile amandurora:

Frecventa 1600 MHz Kit Dual Channel 2x 4 GB Latenta CAS 9 CL

si

Frecventa 2400 MHz Kit Dual Channel 2x 4 GB Latenta CAS 11 CL

Amandoua memoriile sunt kingston , mentionez ca o sa fie folosite in mare parte pt jocuri dar si ocazional pt editari video in after effects.

Specificatiile pc-ul mei sunt, asus p6p67 deluxe, plc video gtx 570 , procesor i7 2600k.

Deci pe care ar trebuii sa o aleg?Ms

Posted

Uite un articol mai vechi, interesant:

In principiu, foarte multi recomanda cantitatea (daca avem de ales intre 4 GB frecventa mare, latenta mica si 8GB frecventa mica, latenta mare), mai ales daca este vorba de un utilizator obisnuit (care se joaca, asculta muzica, navigheaza pe internet). La tine este vorba de aceeasi cantitate, 8 GB, deci, eu as alege in functie de: cantitate (cu cit mai mult cu atit mai bine), frecventa si apoi latenta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

ambele memorii au 8 gb, un tip avand frecventa mai mare dar si latenta mai mare iar celalalt tip avand frecventa mai mica dar si latenta mai mica, de aceia sunt nehotarat pe care din ele s-o cumpar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.