Jump to content

Recommended Posts

Posted

Incepand de ieri 11 iulie 2013 si pana pe 22 august 2013 Steam Summer Sale isi va desfasura activitatea, aproximativ 2000 de jocuri fiind disponibile pe STEAM cu redureci de pana la 90%. Cele mai renumite tilturi beneficiaza de reduceri substantiale in cadrul categoriei Daily Deals, promotie care dureaza cate o zi, si incepe la ora 20:00 (ora Romaniei). In alta ordine de idei, jocurile reduse sunt grupate si in promotii de cate 8 ore numite Flash Sales, iar cu aceasta ocazie au fost adaugate peste 50 de Trading Cards, inclusiv 10 Summer Getaway Trading Cards ce sunt disponibile pe durata celor 11 zile de promotii.

Exista printre noi utilizatori care asteptau cu sufletul la gura perioada de reduceri? Ce jocuri ati vrea sa achizitionati?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Decii.... Pentru curiozitatea mea: Descarc STEAM, imi fac cont si de acolo daca vreau sa imi iau un joc trebuie sa platesc doar atunci cand il descarc. Nu platesc cand imi fac cont sau nu stiu cand, doar la descarcare. Intreb ca eu tot vreau sa fac rost de CS 1.6 pe STEAM .... am incercat si cu fak-uri dar neah... sunt fake-uri...

Posted

Parca am mai vorbit :-?, daca vrei sa achizitionezi jocul cu plata prin SMS cei de la ComputerGames iti pun la dispozitie aceasta modalitate de plata: http://shop.computergames.ro/valve-steam-keys/valve/counter-strike-1-6-condition-zero-steam-key/. Dupa ce efectuezi plata, vei primi tot prin SMS un product key pe care il introduci in STEAM, dupa care vei putea descarca si instala jocul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.