Jump to content

Recommended Posts

Posted

We are offering a free one year AVG Antivirus and AVG Internet Security for students. More information on this promotion is available on our blog. All you need to do is press the "Like" button, the downloads are available below. Complete the forms below if you wish to register on our website as a student or wish to be kept up to date with future offers. Enter your name and contact details in the message form. Please enter valid information so we can contact you in the future and be eligible for more prizes and offers.

Promotia se gaseste aici!

• Upvote 2

Guest CristiPup
Posted

Asta imi pare mai mult a vrajeala , virus, keylogger.

Guest CristiPup
Posted

Ba cristi, e compania mea care ofera promotia asta! Eu zic sa intri si sa vezi, deschide un sandbox si vezi daca e vrajeala! Evident trebuie sa fie un membru care comenteaza fara niciun motivm doar de dragul de a aduna +1 la numarul de postari!

Eu nu vad nici un serial pe acolo, doar un executabil ;), si tot nu inteleg de ce te grabesti cand scri :))

Posted

Hai sa o luam in felul urmator. Cand vezi o promotie pe un site sau o pagina adiacenta a acestuia te interesezi sa vezi despre ce este vorba, cine sunt cei care ofera, cine este compania. Bun, este un executabil si nu vezi niciun serial scris pe niciunde, ai dreptate. Serialul este inclus in executabil, dar tu esti prea destept incat sa citesti termenii si conditiile promotiei. (-1 punct) Prostia este a ta, vezi in principal saitul firmei, blogul acesteia si pagina de facebook. Nu esti obligat sa te documentezi sa vezi daca sursa este de incredere, din nou -1 punct, dar atunci nu te mai umfla pe net cu raspunsuri scurte ca si cand deja cunosti sursa si iti permiti sa o cataloghezi. Nu vreau sa ma iau de tine, dar e plin internetul, chaturile si forumurile de pustani plin de ei care sunt obsedati de retele sociale, citesc articolele altora pe saituri de profil si au spart doua wifi-uri la viata lor si sunt mari hackeri si cunoscatori de tot de tine de IT. (-5 puncte) Nu comenta asupra vitezei mele de scris, nu are nicio legatura. Este vorba doar de tine, ca te uiti la un link si nu il studiezi sa vezi de unde provine si despre ce este vorba. Scurt si la obiect, ori citesti si te documentezi ori nu te mai bagi in seama cu vreo postare. Din colt in colt, "internetul" asta e plin de mari cunoscatori!

ps: daca nu este in regula puteti sa stergeti articolul/topicul; imi cer scuze pentru "nesiguranta" provocata altora :)

ps: cei multumiti de oferta sunt rugati sa posteze aici, multumesc frumos! :*

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.