Jump to content

Problema Pornire Pc: Se Blocheaza La Boot Screen.


Recommended Posts

Buna, eu sunt Alex si as dori sa ma ajutati in legatura cu PC-ul meu. Problema este urmatoarea: La pornirea PC-ului, imi arata 2 optiuni ("Launch Startup" Repair si "Start Windows Normally").

1.  "Start Windows Normally" - Prima data am selectat aceasta optiune, imi ajungea la boot screen (http://2.bp.blogspot.com/-MMDkeRDZhas/Td5m7tLum5I/AAAAAAAAAPM/ZMkTJVb5OY0/s400/windows+7+boot+screen.jpg) si se bloca. Nu trecea mai departe indiferent de cat am asteptat (pana la 30 de minute am asteptat).

2. "Launch Startup Repair" - Cu aceasta optiune nu am rezolvat nimic, imi aparea ca nu se poate gasi nici macar o solutie.

3. Am incercat cu Last Good Known Configuration. Nu a functionat.

4. Safe Mode. Nu a functionat.

Dupa care m-am gandit ca daca voi re-instala Windows-ul va merge. Asa ca am facut un USB Flash de 4GB cu Windows 7, cum faceam de-obicei ca sa-mi re-instalez Windows-ul.

Am ajuns la meniul de instalare, si am formatat drive-ul (Pe care l-a vazut corect si complet cu fiecare GB folosit si nefolosit). Am asteptat 1 ora jumatate timp in care nu s-a finalizat. Am dat restart la PC, si aparent drive-ul s-a formatat. Am instalat pe drive (proces ce a durat 20 de minute pentru prima parte si a 2-a parte nu s-a finalizat. Am asteptat 8 ore pana cand a ajuns la 17%). Am incercat sa deconectez toate perifericele, am incercat sa resetez biosul (atat cu metoda bateriei cat si manual cu "Load Defaults") am incercat sa scot RAMi pe rand (2) (am cautat solutii pe net si asta pare sa fi rezolvat la unii problema cu startupul), am incercat pana si o alta versiune de Windows (8), am ales si alt port USB pentru Drive (suna extrem de prostesc dar am incercat tot ce e posibil). Cu exact aceeasi configuratie mi-a functionat PC-ul timp de 10 luni (cu o sursa noua in a 6-a luna). Timp in care am re-instalat Windows-ul de nenumarate ori pana si dupa inlocuirea sursei. Aceeasi pasi, acelasi PC, dar cu aceasta problema de data asta. 

Windows-ul folosit nu este o problema, am instalat de pe acelasi USB windows-ul pe laptop pentru a-l testa, in mai putin de 25 de minute am fost gata.

Va rog sa ma ajutati. :D   ~Alex

 

Configuratie PC:

AMD CPU Desktop Phenm II X4 965 (3.4GHz,8MB,125W) 

Gigabyte-GA-MA78LMT-S2-AM3

Kingston - KHX1600C9D3BK2/4gx - 4GB 1600 MHz DDR3 (kit de 2)

Saphire - 11189-00-20G- AMD Radeon HD6770 PCI-EX2 

WD-WD5000AAKX - 500GB Sata 2, 16MB/7200rpm.

 

Delux - Delux600W [sURSA VECHE]

nJoy - PWPS-400WGX-AU01B [sURSA CURENTA]

 

Vreau sa precizez ca am mai avut mici probleme inainte de inlocuirea sursei (si foarte rar dupa). La Jocuri (League Of Legends de exemplu), pana si pe Youtube si in cazuri rare char si prin My Computer, computer-ul se bloca, orice sunet se repeta foarte repede, imaginea se umplea cu linii (de-obicei corespundeau culorile cu ce era afisat pe ecran inainte de crash) si dupa 5-30 de secunde se restarta calculatorul. Dupa ce am cumparat noua sursa aceste crashuri au fost reduse foarte mult, fiind doar in cazuri de folosire extrema si indelungata a PC-ului. Dar niciodata nu am mai avut asa probleme la instalarea Windows-ului

Link to comment
Share on other sites

ultimatebootCD -> cautal pe net

UNetBootin -> cu programu asta alegi sticku tau (care tre formatat fat32) si imaginea .iso mentionata mai sus, si dai ok. O sa copieze imaginea pe stick, si o sal faca bootabil.

 

Daca nu vrei cu sticku poti cu un CD. 

 

Bootezi de e ala, scanezi hardu sa nu aibe baduri , ramii...

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.