Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum zice si titlul, imi face figuri semnalul la telefon. Cand mi-am schimbat cartela intr-una micro, am mers pe un abonament de 3 luni, la care am renuntat la momentul respectiv. Nu tin minte sa fi avut probleme de genul in tot acest timp; dupa ce am renuntat, a inceput sa faca figuri. Isi pierde semnalul aleatoriu, trebuie sa-l schimb pe Planemode sau sa-i dau restart, cateodata nici asta nu ajuta. Sa fie de la cartela, sa fie de la telefon?

2s0la4o.png

fWy1P.gif

Posted

Acum folosesti o cartela micro? Mi s-a intamplat si mie sa nu am semnal, treptat (din cand in cand), pana cand nu am mai avut deloc. Am fost la o reprezentanta a operatorului de telefonie mobila, le-am spus de problema, am schimbat cartela (era cam veche ce-i drept), si semnalul a revenit.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ok, am sa incerc pe manual. Gabi, am citit pe net ca nu e din cauza cartelei, intrucat multi au schimbat si problema nu a disparut (telefoane diferite). Ziceau ca au rezolvat-o prin lipirea a doua straturi de banda pe spetele cartelei. Marog, am sa merg sa o schimb cel mai probabil, acum sa vad ce efect are schimbarea cu search provider.

LE: Nop, tot asa face. Presupun ca ma duc la Orange.

fWy1P.gif

• 3 weeks later...
Posted

Nu am avut semnal timp de o saptamana. Am mers azi la Orange, am testat cartela acolo, nu e de la cartela. Oricum, sunt atat de idioti reprezentatii, nu stiu cum naiba ajung acolo.

Am lipit 3 straturi de banda pe spatele cartelei si momentan pare sa mearga. Astept o saptamana sa vad cum se comporta; daca revine problema, se merita sa trimit la garantie? (pcgarage)

fWy1P.gif

Posted

D-aia la 50bani, transparenta. N-am mai trimis niciodata ceva la garantie, nu am incredere. Se merita? Presupun ca-n cel mai rau caz mi-l trimite inapoi asa cum e. Sunt sanse sa-l schimbe? Ca-s probleme tehnice, nu i-am facut eu nimic.

fWy1P.gif

Posted

Se poate intampla orice, stii cum e... Am avut un LG KC910 caruia i se defectase touch screen-ul, si, pentru ca mai avea garantie, l-am trimis la ei. Telefonul mi-a fost returnat cu un touch screen nou (aparent), si, chiar cu folie pe ecran, desi cel vechi nu avea. Totusi, in centrul ecranului era o zgarietura in X cam de 1 mm. Probabil folia fusese aplicata pentru a masca zgarietura aceea. Am observat-o si m-am dus cu el din nou la garantie spunandu-le cu ce mi-au inlocuit ecranul... Au facut ceva figuri, dar pana la urma mi-au reinlocuit ecranul cu unul in regula.

Deci... poti avea tot felul de probleme, dar, se poate in acelasi timp ca totul sa decurga cum trebuie.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eu cand am dus la garantie compu am avut chestii mixte. Desii miau trimis din greseala compu la bucuresti, cand lau adus inapoi baietii miau si instalat un windowsXP care il foloseau ei in teste, activat.. 

Un prieten a mers cu compu desfacut la garantie, dar au ignorat chestia asta. Deci depinde si ce oameni prinzi i guess..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.