Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vine cu toate accesoriile este in stare perfecta de functionare are tastatura stearsa la butoanele de sus (rosu , verde , butonul de mijloc , etc.) 30 lei 

iFwYryB.jpg

Posted

Functioneaza bine? are erori? makar sa stie lumea de ce da 30 roni. sa nu aibe suprize ca sa se poata multumi la acest pret! si din ce oras.

Posted

nu, nu are probleme, eu sunt din calarasi dar il trimit si in tara il vand pentru ca eu mi-am luat de ceva timp alt telefon si cand am facut curatenie prin dulap l-am gasit akolo am spus tastatura este stearsa la butoanele de sus a avut displayul spart dar i-am cumparat unu original si i l-am montat la service 

iFwYryB.jpg

Posted

faci cum doresti. daca iti face placere pastreazal,pana voi avea eu bani peste 2 saptamani sau dal. si daca vrei poti pune pze,poate asa il dai mai repede. 

Posted

o sa pun si poze dar acum nu sunt in localitate si te astept pe tine tin sa te anunt ca trebuie sa tii cont ca platesti  si taxele postale

iFwYryB.jpg

Posted

iti dau 30 lei (il cumpar sigur) pe el dar trimiti cu un incarcator cu care incarca, si daca ai cablu usb si casti daca vrei dami un pm.Si trimiti tu primul pana la mine cu verificare colet.detalii in pm-uri.

Posted

Criss ! daca nai ajuns la alte intelegeri cu Mao si vrei,pot sa ambalezi deja telefonul ca til iau eu.si de luni il poti pune la posta!

Posted

Daca ai ce ai cu gaby ok! inteleg ! vezi ca eu intro perioada de 3 ani de zile ~

1 an si ceva am intrat rar,

2 vezi ca eu pe aici nu am mai lucrat nimic.

3 nu stiu exact despre ce evolutie vb tu.

4 ai ceva cu gaby spunei-o direct.

5 mai termina odata cu copilariile astea mai ales cu mine ca nu inteleg cu ce m-am bagat in treaba ta de indata ce deja vb cu omul si nu eram sigur ce banii iau pe mobilul ce l-am vandut.

6 normal discutia asta e inafara vanzarii mobilului nu trebuia sa aiba loc ,dar am vazut ca si in alte topicuri scrii la misto sau cu ceva ce se numeste Iritatie, si mi-e ca nu iti va placea ce voi face eu.

Te rog frumos inceteaza. eu nu am nimic impotriva ta, iar in numele lui Gaby nu pot vb. Daca ai probleme cu capul te inteleg... sau cu nervi. invata sa evoluezi trecand peste asfel de probleme psihice si sa abordezi mai cu mintea senina lucrurile.Prin suparare,razbunare nu rezolvi nimic. iti adancesti problemele indiferent de ce natura sunt ele.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.