Jump to content

MaTTeO

+Veteran
 • Posts

  531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MaTTeO last won the day on May 15 2014

MaTTeO had the most liked content!

About MaTTeO

 • Birthday 01/03/1998

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Calarasi
 • Interests
  Socializare

Recent Profile Visitors

5,993 profile views

MaTTeO's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

21

Reputation

4

Community Answers

 1. Site-ul nu promoveaza pirateria . https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/360671984103060307/ ai aici ceva ce te poate ajuta. daca nu merge incearca sa il "cumperi" din alta parte . Numai bine!
 2. Conecteaza-ti laptopul la reteaua lan si lasa-l sa isi faca updateurile la windows.. mia asa mi-a mers.. dupa updateuri si-a instalat singur dirverul corect pentru placa wireless
 3. atat mi a sarit mie in ochi ... fieacare are altceva la care se uita cand exista un topic de acest gen... parerea mea , om care a avut o astfel de comunitate e sa incerci sa nu obosesti ochiul omului care intra la tine pe site incearca sa iti pastrezi paleta de culori orice ar fi si sa ai un forum cat mai aerisit creezi o categorie noua in momentul in care ai neaparata nevoie de ea, nu preventiv
 4. 1. modifica url. ptr ca este xstrike.ro nu .pro cum ai scris tu mai sus 2. un idex simplu care sa te redirectioneze spre xtrike.ro/forum sau unul elaborat .. este inestetic sa intri in meniul din pagina principala , acela cu "index of" 3. prea multe categorii pentru ochiul meu 4. bannerul mi se pare ca nu se potriveste deloc cu tema forumului (prin tema ma refer la paleta de culori etc.) 5. judecand dupa "w" din despartitorul categoriilor presupun ca tema nu este a ta.. macar ai putea sa schimbi din "W" in "X" 6.despre activitate nu pot spune decat ca esti la inceput cu el .. 7. cand vei avea mai multi utilizatori activi incearca sa vii mereu cu noutati pe care sa le si postezi ex: " astazi la forum am adaugat o noua functie" ajuta mult in comunicarea cu cei pe care ii ai in "administrare" asa poti vedea dorintele lor , impresiile cam atat am vazut
 5. nimeni nu ofera domenii .ro , .com , .eu , .info etc. gratuite . web hostul gratuit nu il poti folosi foarte mult timp. motivul este simplu :fiind un cont gratuit are resurse foarte limitate si il poti considera demo. in momentul in care iti vor intra un numar de persoane el se va inchide pentru ca asa este setat . cand isi atinge limita se inchide.. nimeni nu isi ofera cele mai bune servicii moca. in cele ce priveste domeniile .tk etc. cele "free" nimeni nu iti va popula o astfel de comunitate.. toti stim ce inseamna aceste domenii eu sincer nici nu intru pe astfel de site-uri pentru ca nu mi se par sigure . p.s. daca vrei ceva serios trebuie sa bagi mana in portofel, daca nu vei avea doar una din cele multe comunitati fantoma.
 6. incearca sa ai pe pagina principala doar bannere cu serverele care sunt complet functionale (exclude-le si pe cele care sunt offline sau care au 0/32 , 0/100 etc.) asta pana ce ai niste oameni care joaca pe sv respective ..altfel cei care intra pe forum prima data si iti vad serverele goale raman cu un gust amar.
 7. Salut! ma poate ajuta cineva cu un atestat facut in html ?... daca are cineva prin laptop si nu ii mai trebuie .
 8. Sterge a test forum ... șterge și categoria și după le faci tu din nou... Prima data categoria și după forumul în ea
 9. Salut mă ajuta cineva cu codurile css pentru transparenta la chenarul cu scris și imagini etc. Adică sa se vadă fundalul mai mult .. și cu codul prin care dau scoli doar la scris nu și la imagine ? ..pe scurt imaginea sa stea pe loc iar chenarul în care e încadrat scrisul și imaginile să îl fac puțin mai transparent.
 10. Mulțumesc , o sa mă uit la games of thrones
 11. Imi recomandati si un serial bun , va rog ? am vazut dr house , lie to me , arrow ,flash , mentalist , el internado
 12. pentru ca astea sunt altele online nu gasesti daca vrei ceva bun si de calitate apucate si scrie coduri
 13. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=330786 http://www.extreamcs.com/forum/discutii-generale/user-control-panel-samp-t245713.html http://vitalcs.ro/forum/index.php?/topic/13904-gamemode-asemanator-bugged-editat-ucp-mysql/ http://karamora.com/download-uri-utilitare-sa-mp-km/bugged-ucp-t10305.html +1 ?
 14. umbla prin setari si incearca sa nu mai copiezi
 15. nu stiu ce conditii sa pun ca sa faca diferenta din litere mici si litere mari
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.