Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !

In primul rand vreau sa stiu cum se numesc butoanele de sus (Forum/Members/Calendar etc)

A 2 chestie as dorii sa fac unul nou care sa ma redirectioneze pe o pagina ! Sa fie pus langa astea actuale pe care le am !   untitled.png

Cum pot sa fac ?

• 2 years later...
Posted

As Dorii Daca Puteti Sa Mi Spuneti : Dupa Ce Am Facut Tab ul Ce Trebuie Sa Scriu Ca Sa Pot Intra In EL ? ca eu il vad dar nu pot sa apas pe el ... :))

Multumesc

Stima

Razvan

• 3 weeks later...
Posted
On 25 aprilie 2016 at 5:40 AM, RzC said:

As Dorii Daca Puteti Sa Mi Spuneti : Dupa Ce Am Facut Tab ul Ce Trebuie Sa Scriu Ca Sa Pot Intra In EL ? ca eu il vad dar nu pot sa apas pe el ... :))

Multumesc

Stima

Razvan

Adică.. Exemplu: <a href='blablabla'> Membrii ( sau ce vrei să scri ) </a> .. Sau ce anume dorești?! :-?

• Upvote 1
Posted
42 minutes ago, Amon said:

Adică.. Exemplu: <a href='blablabla'> Membrii ( sau ce vrei să scri ) </a> .. Sau ce anume dorești?! :-?

Stiu , L am Facut Dar Nu Ma Da Pe Acea Pagina Nu O Incarca Pur Si Simplu ..

Posted

Vezi ca link-ul de la acel <a href='blabla'> să fie valabil și să existe , dar totuși poate e de la tema, un screen ceva?!  adică nu ai redirect la pagină?! Ai încercat să vezi dacă și pe alt browser este la fel?!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.