Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se zvoneste de ceva vreme ca Apple vor sa lanseze o versiune ieftina a celebrului telefon iPhone, iar astazi am aflat ca denumirea oficiala a acestuia se pare ca va fi iPhone 5C. Acesta ar avea carcasa din plastic si va fi disponibil in mai multe culori, iar scopul acestuia este contracararea cresterii telefoanelor cu sistem de operare Android (care vine pe tot mai multe terminale low cost).

Totusi, iPhone 5C probabil va aduce mai mult volum de vanzari pentru Apple insa va scadea profiturile companiai, si, in acelasi timp fanii Apple vor fi mai mult ca siguri dezamagiti de noul terminal.

MouACAi.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

ar fi fost interesant sa-l lanseze ca pe un produs independent, alt nume, alt design, etc etc. In loc sa profite de brandul "iPhone", pun pariu ca doar il vor murdarii :-? parerea mea.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ar fi fost interesant sa-l lanseze ca pe un produs independent, alt nume, alt design, etc etc. In loc sa profite de brandul "iPhone", pun pariu ca doar il vor murdarii :-? parerea mea.

Au vazut si ei ca le scad vanzarile si cine stie ce petarda de telefon va fi si asta si cate nu vor merge pe el fata de realul IPhone! :Lighten::suicide:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.