Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Pctroubleshooting , am nevoie iar de ajutorul vostru. Am 2 mici probleme...

1. Vreau sa scot acest "Tag"  sau cum ii zice din dreapta forumului  , stiu ca atunci cand dai "X" disparte dar totus pe mine ma deranjeaza si vreau sa il scot.

111_zpse7171093.png

2.Doresc sa fac si eu la profil urmatoarea modificare , si nu stiu cum.

Eu am asa:

Euu_zpsdb56b9dc.png

Si doresc asa , adica sa fie bine asezat intr-un cadru...

22222_zps621881d3.png

Cu respect,

pCp.png

Posted

Mi se pare mult mai frumos , si pe langa asta eu vreau sa azes totul , adica si psturile, warn, grupa, in acel tabel , dar imi trebuie pentru inceput unde modific si ce... :|

pCp.png

Posted

Am incercat exact cu ai spus tu ca tabelul div in userInfoPane , si nu face nimic , e ca si cum nu mi`ar citi informatia. Sa va explic cu ma procedat.

Prima parte am intrat in tema mea --->Css---->ipb_styles.css si am adaugat pe ultimul rand asta:

.postdetails {
   background-color: #2C2C2C;
   border-color: #0E0E0E;
   border-style: solid;
   border-width: 1px 2px 2px 1px;
   margin-bottom: 3px;
   padding: 3px 0px 3px 3px;
}

Pe urma am intrat in tema mea--->Global Templates--->userInfoPane  , am dat Ctrl+F , am cautat randurile de la profil, ( eu le`am aranjat putin) . La mine arata asa ( Asta este pentru Grupuri)

<li class='group_title'>
                 <li class='post_count desc lighter'>

<b>Group: {$author['_group_formatted']}</b>
        </li>

Cu modificarea adusa pt chenar:

<li class='group_title'>
<div class="postdetails">
        <b>Group: {$author['_group_formatted']}</div></b>
        </li>

Sau pentru Posturi , Arata asa :

<if test="postCount:|:$author['member_id']">
            Total Posts: {parse expression="$this->registry->getClass('class_localization')->formatNumber ( intval ( $author['posts'] ) )"} {$this->lang->words['']}
        </li>

Cu modificarea adusa:

<if test="postCount:|:$author['member_id']">
                  <div class="postdetails">
            Total Posts: {parse expression="$this->registry->getClass('class_localization')->formatNumber ( intval ( $author['posts'] ) )"} {$this->lang->words['']}</div>
        </li>

Vreau sa specific ca nu se schimba absolut nimic, ramane exact asa cum a fost, parca nici nu asi face aceste modificari...

Unde pot gasi <li class='post_count desc lighter'> ? mai exact post_count desc lighter ? e undeva in css dar unde ?

p.s Exact aceste modificari foloseam si pe phpbb3 si mergea fara probleme..

pCp.png

Posted

Sa dezactiveze Safe Mode ? , aha cei de la gazduire se ocupa de asta... Eu nu pot sa dezactivez din acp ? Si daca il dezactivez o sa imi "dauneze" cu ceva .?

pCp.png

Posted

Tot nu merge , si cu Safe mode pe Off .... :|

App Unde pot gasi <li class='post_count desc lighter'> ? mai exact post_count desc lighter ? e undeva in css dar unde ?

pCp.png

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.