Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut,am si eu o problema cu rezolutia pe un acer v3-571g,placa video nvidia geforce gt 730m,in jocuri nu mi se vede full screen .. se vede doar pe mijloc de ecran ... si in parti negru ... Va rog ajutati-ma .. caut de 1 sapt. sa rezolv si nu gasesc :(

Posted

Incearca alt+enter poate merge...

vorbesti cumva de laptopul asta?

Daca da spune-mi si mie de cat timp il ai, cum se comporta cum e la filme 720p si 1080p, si ce jocuri duce... nu de alta dar asteptsa pana cand am bani si ma gandescsa mi-l iau ca la pretul ala e excelent + configuratia.

Posted

Da , este acel laptop .. doar ca eu am dat 26 de milioane pe el avand o configuratie mai mare.

Il am de 1 saptamana si merge super super bine .. Si in filme si in jocuri si in orice.. Vorbesc de al meu .. care are configuratia mult mai mare ca acela.

6GB ram,I5,nvidia geforce 730m 4gbvram,te mai int cv ? lasa-mi un pm ..

Posted

cred ca e v5 nu v3 dar ecranu si tastura cred ca sunt la fel... la reflexie m-ar interesa, ca ma duc la camin si sa ma uit la filme m-ar deranja? ca e totusi e cu ceva reflexie

• 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Daca jocurile suporta doar 4:3 aspect ratio, atunci doar asa o sa ti se vada. Daca jocurile suporta si rezolutii wide, atunci ar trebui sa poti modifica din setarile grafice ale jocului.

Posted

Da asa patesc si eu in jocuri. De exemplu la Counter Strike 1.6  setezi "widescreen" din setarile video si apoi se vede pe tot ecranul.

Cat despre alte jocuri... Dan O. a explicat perfect....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.