Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

Cam de  1 luna sau chira mai mult timp nu am mai folosit cont-ul meu de Twitter si nu mai stiu parola. Aceasta o aveam scrisa pe o foaie care nu o mai gasesc(era destul de lunga) si chiar si la E-mail-ul cu care am facut acel cont aveam parola la fel. Ce sa fac cum pot sa o sparg sau sa o aflu din nou?!

Posted

Daca optiunile de aici: https://twitter.com/account/resend_password si aici: https://support.twitter.com/articles/14663#SMSreset?utm_source=14663&utm_medium=website&utm_campaign=inproduct nu iti pot readuce parola inapoi, ma tem ca nu o mai poti recupera.

P.S: Incearca sa ii si contactezi totusi.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

la mail nu mereg resetata parola? cu intrebarile alea secrete, sau cu numaru' de telefon, daca ti l-ai bagat...

Am incercat da la cate E-mail-uri am.... :(

Posted

data viitoare nu mai fa atatea, ce sa zic...

ca idee altfel nu ar trebui sa poti. Poate daca vb cu ei si le explici situatia.. desii daca sunt oameni competenti nu iti vor spune nimic. Desii sanse ai...

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

wtf? Deci, cu 20 de lei aflu orice parola de Twitter?

Nu stiu, este versiune si de Facebook da aia e 10 Euro si licenta mea e valabila numai pentru 10 parole da Twitter!Da deja am consumat-o.

Chestia naspa e ca apare la persoana la care i-ai spar contul o avertizare prin care ii spune ca securitatea contului ii este amenintata si sa schimbe parola cat mai curand, asa mi-a aparut pe Google+ mie.

• 4 weeks later...
Posted

Ba unde se ajunge cu toata ciuda, ura asta. Faci programe sa spargi "locul privat" al unei persoane...

Nu se plictiseste verisorul tau...

(Totusi e interesant :)) )

Posted

Ba unde se ajunge cu toata ciuda, ura asta. Faci programe sa spargi "locul privat" al unei persoane...

Nu se plictiseste verisorul tau...

(Totusi e interesant :)) )

Da, nu el o facut programul!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.