Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Aici e portofoliu cu lucrari in Photoshop si ultimele 3 in Cinema 4D si retusate in Photoshop: http://imgur.com/a/MPqe3#0 Aici un tutorial cu Cinema 4D (scuzati-ma pentru calitatea proasta a filmului): Respecta si vei fi respectat.
+BuFnITZa Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Daca se poate pe viitor sa adaugi indicatii audio. Banuiesc ca ai o pereche de casti cu microfon pentru inregistrat. Daca nu poti oferii aceasta posibilitate adauga macar pe fundal o melodie draguta 1
Ovidiu29 Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 Inca nu am microfon si casti. Dar am postat portofoliul sa vad de la voi ce parere aveti. Ce nivel sunt Incepator, intermediar, profesionist. expert, sau maestru in grafica 2D si 3D? Respecta si vei fi respectat.
Ovidiu29 Posted August 5, 2013 Author Report Posted August 5, 2013 Cea mai reusita este 'Garden For You'. Multumesc pentru compliment dar alea sunt doar bannerele. 1 Respecta si vei fi respectat.
PaulL Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Inca nu am microfon si casti. Dar am postat portofoliul sa vad de la voi ce parere aveti. Ce nivel sunt Incepator, intermediar, profesionist. expert, sau maestru in grafica 2D si 3D? Incepator, zic. Tine-te de treaba. SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.
Double_Web Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 eu iti recomand sa faci arme de CS ! bafta!
Ovidiu29 Posted August 17, 2013 Author Report Posted August 17, 2013 Nu stiu daca pot modifica cs-ul dar as incerca. Respecta si vei fi respectat.
+VladOcs Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Frumos, a doua din stanga/jos este foarte faina.Arme adica skinuri(daca am inteles bine), le poti vinde pe cs:go
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now