Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am si eu o nelamurire : cum pot face si eu pe domeniu asa de ex: platforma ipb cu tot gen : baze de date / categoriile pe forum etc.. eu am platforma ipb pe forum instalata asa adica cand mergi pe forum nu scri ex: domeniu.ro/forum forumul meu e gen : http://domeniu.ro/ cum fac si eu sa fie asa cum am scris mai sus domeniu.ro/forum direct cum sunt pe toate comunitatiile ... multumesc sper ca ati inteles ideea ... 

Posted

Deci, forumul tau e de forma www.domeniu.ro si vrei sa fie de forma: www.domeniu.ro/forum. Am inteles bine, da?

Pai, atunci va trebui sa muti toate fisierele forumului din root-ul contului de gazduire intr-un folder numit forum (te conectezi la FTP, faci un folder numit forum si muti acolo toate fisierele pe care le ai pe langa folder), dupa care sa urmezi pasii indicati de mine aici: le adaptezi putin la situatia ta).

P.S: Inainte sa faci asta, fa un back-up total (fisiere + baza de date) ca sa nu risti nimic in caz ca ceva nu merge cum trebuie.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.