Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua din nou am si eu o nelamurire / problema depinde cum vreti sa ii spuneti "

Pe forum uni useri care nu sunt inregistrati pot vedea ce se intampla pe forum la categori etc... deci daca eu nu sunt inregistrat si dau la un topic si dau start new topic ... ma lasa sa postez chiar daca nu sunt inregistrat imi zice acolo un nume sa bag si un cod capcha si apoi merge sa postez cum fac sa rezolv problema cand da pe un suboforum sa le dea mesaj gen cum sunt pe toate platformele ipb sa se inregistreze aia cu sign in sau creat new account cum fac ... help urgent :D

Posted

Poi am pus accesele cand postez fara sa am cont pe forum imi zice prefix in fata Ghost_numele pus de mine si tot am scos si de al ghost permisiile si tot degaba

Posted

Ghost? Pai atunci e clar. Forumul e bantuit!!!

Lasand gluma la o parte, vizitatorii neinregistrati sunt numiti Guests, nu Ghosts.

Pentru ca vzitatorii/guests sa nu pot posta, forumurile trebuie sa aibe permisiunile corespunzatoare. Mai exact, vezi: ACP -> Manage Forums -> forumul dorit -> Permissions -> debifeaza optiunile Start Topics si Reply Topics din cadrul grupului Guests.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

gata gaby am rezolvat dar cum fac sa le apara mesajul ala de inregistrare cand da pe un topic sa le apara mesajul de inregistrare mie imi apare o eroare cu rosu .... 

Posted

Edit : gaby cum pot face un tabel pe ipb gen cu preturi admine pentru un server : adica dau start new topic pun codul HTml SI NU mere apa codurile alea in loc sa apara tabelulu am pus codul asta html la new topic pe forum ipb:

<center>
<br><br><table border="3"><tr><th>&nbsp;&nbsp;<FONT COLOR=#FFC0CB>Accese</font>&nbsp;&nbsp;</th>

<th>&nbsp;&nbsp;<FONT COLOR=#FFC0CB>Pret Lunar</font>&nbsp;&nbsp;</th>

<th>&nbsp;&nbsp;<FONT COLOR=#FFfff>Pret Permanent</font>&nbsp;&nbsp;</th>

<tr><td><FONT COLOR=#FF3030>Administrator</font>&nbsp; </td> <!!!Nume!>
<td><FONT COLOR=#40E0D0>8 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>
<td><FONT COLOR=#FFFF00>10 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>

<tr><td><FONT COLOR=#FF3030>Staff-LeaderS</font>&nbsp; </td> <!!!Nume!>
<td><FONT COLOR=#40E0D0>6 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>
<td><FONT COLOR=#FFFF00>8 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>

<tr><td><FONT COLOR=#FF3030>GooD</font>&nbsp; </td> <!!!Nume!>
<td><FONT COLOR=#40E0D0>5 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>
<td><FONT COLOR=#FFFF00>6 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>

<tr><td><FONT COLOR=#FF3030>AmiraL</font>&nbsp; </td> <!!!Nume!>
<td><FONT COLOR=#40E0D0>4 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>
<td><FONT COLOR=#FFFF00>5 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>

<tr><td><FONT COLOR=#FF3030>MaResaL</font>&nbsp; </td> <!!!Nume!>
<td><FONT COLOR=#40E0D0>3 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>
<td><FONT COLOR=#FFFF00>4 Euro</font>&nbsp;</td> <!!!Pret!!!>

<center>
Posted

Daca vrei sa fortezi vizitatorii sa se inregistreze inainte de a putea vedea forumurile va trebui sa pui pe Yes optiunea:

ACP-> Tools and Settings (tab) -> Security and Privacy -> Force guests to log in before allowing access to the board?

Tabel nu poti posta in IPB decat daca activezi postarea de cod HTML in forumul respectiv. Mai bine ar fi sa faci tabelul in Word sau in Paint, sa faci o imagine si sa postezi tabelul sub forma de imagine folosind bbcode.

P.S: Haide sa nu umplem topicul acesta care are un subiect cu alte 10 subiecte. Ai intrebari noi, te rog deschide topicuri noi. Sunt mai usor de gasit asa.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu imi apare : | Force guests to log in before allowing access to the board?| imi apare  | Force guests to log in before allowing access to the community |  

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.