Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vad ca ai Windows 7 Ultimate + SP 1. Nu esti multumit? Sistemul ar trebui sa il duca fara probleme, poate 1.5 GB RAM sa fie un inconvenient, dar, altfel, nu vad de ce ti-ar merge greu (d.p.d.v al componentelor). Daca iti merge greu, etc., e posibil sa ai sistemul plin de tot felul de lucruri inutile (programe care iti ingreuneaza sistemul) sau rele (virusi).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

1.5 GB RAM ... e cam la limita acceptabilului. Daca te gandesti sa schimi OS-ul din cauza faptului ca merge greu incearca sa scanezi PC-ul de virusi, si incearca programul TuneUp Utilities.

http://www.tune-up.com/ <-- e trial 15 zile.

Posted

Sau poţi încerca Avast :) 

Eu sunt foarte mulţumit de el şi nici nu zici că îl am, apropo windows-ul nu l-am mai instalat de 1 an jumate şi merge brici şi acum, toată chestia e să nu îl umpli cu programe inutile, ai luat programu ţi-ai făcu treaba l-ai şters eu aşa fac. Înafară de office photoshop care trebuie să le am permanent.

ENITJqi.png

userbar2.png

---------------------------------------------------------------------------------------

Sunt fondatorul oficial al comunităţii Pistolarii.

Comunitate de gaming serioasă 

Connect dr.pistolarii.com

Vrei un userbar ca al meu ? Dă-mi un PM !

---------------------------------------------------------------------------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.