Jump to content

Recommended Posts

Posted
Microsoft a lansat de curand o noua reclama prin care isi promoveaza propriile tablete, Surface, dar facand o comparatie directa cu tableta iPad produsa de Apple. Asa cum se vede si in reclama, Microsoft este increzatoare ca propriile tablete au un avantaj cand vine vorba de multitasking si tastatura.

Va las sa urmariti si sa va exprimati opinia despre reclama de mai jos:

Posted

Eeee da în faţa lui apple , poate pierde la fel de bine şi în faţa lui Samsung e o chestie de marketing la mijloc.

Mi-e singurele produse apple ce îmi plac sunt iPad-urile în rest nu îmi place nimic, deoarece pe un Android mă joc mult mai multe jocuri decât pe un IOS.

ENITJqi.png

userbar2.png

---------------------------------------------------------------------------------------

Sunt fondatorul oficial al comunităţii Pistolarii.

Comunitate de gaming serioasă 

Connect dr.pistolarii.com

Vrei un userbar ca al meu ? Dă-mi un PM !

---------------------------------------------------------------------------------------

Posted

Da, dar niciodata nu o sa vezi la IOS ca se blocheaza intr-o aplicatie sau intr-un joc ca la android. Majoritatea jocurilor sunt si pe android si pe IOS.

Singurul telefon cu android care nu sacadeaza in aplicatii si jocuri este Note 2...pe care il am.

• 2 weeks later...
Posted

Cei de la Microsoft , au tablete mult mai ieftine , dar si mult mai bune . Am o tableta de la APPLE , si se misca greu de cand am luato pana in momentul asta . Acum doua luni mi-am luat o tableta de la Microsoft , si se misca foarte perfect . 

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Posted

da, si eu am un tv lcd chinezarie ce merge mult mai bine decat tvu lu bunica... aia nu inseamna ca tvu lu bunica e prost, doar ca a mai evoluat tehnologia intre timp

ah, si niciodata no sa vezi la un produs cu android ca tre sa cumperi incarcator special facut..care nu e compatibil cu alt aparat..sau macar cu acelasi aparat dar generatia urmatoare... 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.