Jump to content

vbicompany

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vbicompany last won the day on August 20 2013

vbicompany had the most liked content!

About vbicompany

 • Birthday 09/13/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://rraptor.com
 • Yahoo
  varga_laurentiu25@yahoo.com

Profile Information

 • OS
  Windows 8.1
 • Location
  Baia Mare
 • Interests
  Ip.Board and IT !

Recent Profile Visitors

3,983 profile views

vbicompany's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

0

Reputation

1

Community Answers

 1. Salut! Doresc sa va adresez o intrebare: Posibil ca cineva mai are acest telefon (Huawei Ascend Y530), si doresc sa stiu daca ii pot face update la versiunea 4.4 sau chiar 5.0. Am cautat pe internet, am vazut ca exista ROM-uri, insa doresc sa stiu daca cineva a incercat. Va multumesc !
 2. Salut PCTroubleshooting.ro am si eu o intrebare: S-ar putea sa am pe numele meu doua abonamente la doua retele diferite (adica unul la Orange si unul la Cosmote)?
 3. Gata, am rezolvat trebuia sa sterg doua fisiere .htpassword si httacces .. Data viitoare oi fi mai atent
 4. Salut , dintr-o repezeala si din neatentie, am facut o setare prosteasca , si nu mai stiu ce am de facut ca sa o sterg , nici macar unde am intrat nu mai stiu ... Poza : Cand cineva intra pe ACP trebuie sa isi bage acolo numele meu de utlizator si parola ... si dupa ii redirectioneaza spre ACP si atunci se logheaza ei ... sper sa ma puteti ajuta ...
 5. Dar, am incercat cu mai multe telefoane care nu sunt pe android (symbian , etc) ... Insa tot nu merge ... Am observat ca la Acces type imi scrip No internet access ! ... Am incercat sa creez un hotspot si din cmd insa tot acelasi lucru se intampla , mi-l detecteaza telefonul insa nu se conecteaza ... Mai jos aveti o poza .. Uitativa la chenarul din partea dreapta ... Network (presupun ca este adaptorul wi-fi) iar laurentiu (cel care l-am creat prin cmd) ... , observati ca la Network si la laurentiu imi scrie la Acces type : No Internet access ... Si am auzit de ceva driver numit Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol , iar când intru in network connection (la control panel) si dau proprieties pe adaptoru wi-fi si pe hotspot-ul creat prin cmd acea functie imi este debifata ... Asta sa fie problema ? Sper sa ma puteti ajuta !
 6. Salut! Am achizitionat de curând un stick d-link (adaptor wireless) , si am incercat sa fac un hotspot cu diferite programe (MaryFi , Connectifi , Virtual Rooter) ... . Faza este ca se porneste hotspot-ul , telefonul mil detecteaza dar când dau pe conectare imi zice Connection Failed ... ! Care ar putea fi problema ? Cunoasteti dvs un program mai bun ? Va rog frumos sa ma ajutatii .. PS : Am incercat cu mai multe telefoane si tot nu merge ..
 7. Salut Admin CP > Look & Feel Tab > Tema ta (interfata) > Manage Templates & CSS > Global Templates > globalTemplate Cauta (intre liniile 286-288): </if> </foreach> </if> Si adauga mai jos : <li id='nav_linkone' class='left'><a href='link-ul tau'>Nume Buton</a></li> sau <li class='left {parse variable="YOUR_TITLEActive"}'><a href='YOUR URL' title='YOUR_TITLE'>YOUR_TITLE</a></li>
 8. Salut PCTROUBLESHOOTING.COM . As dorii sa va intreb daca se poate pune ip.content pe o pagina www.exemplu.ro . Mie forumul imi este de genul www.forum.exemplu.ro Si daca as putea pune ip.content pe www.exemplu.ro ? Multumesc !
 9. Pai din dorinta de a invata mai multe despre IPB , Css , C++ , C , etc , am cautat un forum / site care are un suport ok pentru acest lucru si asa v-am gasit . Dar si Courage mi-a spus de voi .
 10. Salut ! Stie cineva cum se numeste font-ul de la logo-ul de pe b-zone.ro (nu-i reclama) .. Adica acesta ! Va rog , il caut de prea mult timp dar nu il gasesc !
 11. Mersii . Cei mai tari . Apropo Gaby ... avataru tau ma intimideaza:)))
 12. Salut, ma tot chinui sa adaug un background pe tema orginala IPB (cea default) .... dar nu reusesc .. am bagat de sute de mii de ori codul: background { background: url("{style_images_url}/content.jpg"); } dar nu merge deloc .... nici o alta schimbare tot alb ramane .... . Sper sa ma puteti ajuta. 2 . Cum as putea ca background-ul de la categorii (row 1 , row2 , etc) sa il fac transparent ? Adica sa se vada si acolo background-ul?
 13. Mersii ... am rezolvat-o .. I-am dat rebuild la template-uri
 14. Salut all ! Imi apar aceste erori la IP.DOWNLOADS .. cum dau click pe meniul DOWNLOADS imi si apare asta Error: Could not load template 'downloadsPortal' from group 'downloads' Error: Could not load template 'pageEnd' from group 'downloads' Sper sa ma puteti ajuta sa rezolv aceste probleme !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.