Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut cum fac si eu sa pun alta tema la ipb adica stiu sa pun tema dar cand instalez alta tema ex: deflection imi da eroare asta

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/prostrik/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_45/skin_boards.php on line 658 

ce pot face ...

edit : am modficat acolo era ceva despartit intre ele la linie am dat un reload la pagina de communitate a mers  apoi iarasi imi apare alta eroare la alta linie dar daca pun tema care o aveam pana acum merge perfect .... puteti sa imi ziceti care e treaba cu skin_bords.php de folderul ala cache si cum modific in el sa imi mearga toate temele care le pun ... Multumesc....

Posted

Eu am o problema am facut UPGRADE la ipb 3.2.3 la 3.4.5 ... vreau sa ma intorc la 3.2.3 si nu mai merge deloc :@ adica forumul imi merge dar cand dau pe un topic imi da erori din cache ala ... :@ nuch ce sa fac :@ ajutama  

Adica merge dar imi cere sa bifez ceva sa coninui upgadeul si nu merge si de acolo de la aplications nu mai mere nuch de ce :@ :(( cum fac sa revin la cea 3.2.3 uite : yISHu1W.png

Posted

SCZ CA FAC ATATEA POSTURI MA AJUTA CAREVA : 

ACUM NU MA LASA ACCESEZ TOPICURILE IMI DA EROARE

Fatal error: Call to undefined method skin_global_38::facebookShareButton() in /home/prostrik/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_38/skin_global.php on line 1111

Posted

Din cate stiu nu este posibil sa faci downgrade (sa revii la o versiune anterioara a IPB-ului, adica de la 3.4.5 la 3.4.2 de exemplu), odata ce ai facut upgrade (dar trebuie sa rulezi Query-urile ca upgrade-ul sa aibe loc cu succes: ), ori ramai cu versiunea actuala.

Daca totusi vrei sa revii la o versiune anterioara, singura posibilitate este sa inlocuiesti fisierele si baza de date actuale cu cele vechi (de la versiunea mai veche; asta daca ai backup), dar, vei pierde posturile recente.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Am pierdut tot am facut dinou baza de date am facut cum ai zis tu sa inlocuiesc mergea comunitatea dar daca dadea pe un post imi dadea eroare din cache ala

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.