Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,nu stiu daca am postat unde trebuie,daca nu am postat unde trebuie rog sa fie mutat topicul.Am net de la UPC si as dori sa-l schimb pentru un net mai bun(ma refer pentru jocuri gen 1.6 si viteza de download/upload mai mare).Am avut si de la RDS,Ilink si nu mai vreau de la ele,imi poate spune cineva o firma buna de net din GALATI,JUD. GALATI?

Multumesc pentru atentia acordata.

Posted

In legatura cu RDS-ul, ce pachet ai avut? Te intreb pentru ca am acces la doua astfel de conexiuni cu pachete diferite (http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink/pachete):

• prima conexiune ce foloseste primul pachet (Digi Net Fiberlink 1): Download 50 Mbs / Upload 30 Mbs
  • a doua conexiune foloseste al doilea pachet (Digi Net Fiberlink 2): Download 100 Mbs / Upload 30 Mbs

iar diferentele pe partea de descarcare/download se vad (prima conexiune are asa cum e si normal viteza de descarcare sesizabil mai mica decat cea de-a doua).

In alta ordine de idei, sunt cativa mari furnizori de Internet in Romania: RDS, Romtelecom, Astral/UPC, Ilink. Poti consulta ofertele lor, si, de ce nu, poti apela chiar si la o retea de cartier (daca exista).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Buna seara,

Din intamplare am vazut acest topic...

Pentru Galati mai exista ca furnizor de internet si SC KTL NETWORK SRL  ,singura retea de cartier ramasa in picioare...este construita pe fibra optica,cablu ftp/utp si wireless 5ghz sau 2.4 ghz...

Daca va intereseaza nu ezitati sa ne contactati la nr de pe site www.ktlnetwork.ro sau www.airnet-telecomunicatii.ro

tel : 0742 585 638 sau 0747 247 248

Internet Oriunde in Galati,Braila si Tulcea...

Stima,

25 ron abonament lunar ...trafic nelimitat viteza 50 mbps sau 35 ron cu 100 mbps sau 50 ron 1.0 gbps..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.