Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: Nastase Gabriel

Varsta: 16 ani

Email: nastase.gaby1997@yahoo.com , nastase.gabriel40@gmail.com , office@pistolarii.com

Sporturi preferate: Ciclism, imi place foarte mult sa merg cu bicicleta, am 2 semicursiere si o bicla de munte nu ii stiu firma din aluminiu frumoasa.

Jocuri preferate: Imi place sa ma joc League of Legends la nebunie , cam asta imi ocupa tot timpul din zi :)) , mai joc SA:MP iar decand mi-am luat pc-ul cel nou cred ca o sa ma apuc de BF3 GTA 4 Fifa 2013 etc jocuri moderne :P

Descriere: nu prea am ce sa spun despre mine, sunt o fire calma dar cand vad ca nu ma intelegi si nu te inteleg si nu ne intelegem te las in pace pe caile tale.

Cum am aflat de PCTRS : Aflasem de mult timp de ea de cred ca 1 an dar nu am facut niciodata cont sperand sa gasesc rezolvari la problemele mele despre PC dar am ajuns intr-un punct mort unde nu mai gasesc cale de rezolvare si chiar mi-a facut placere ca a trebuit sa fac cont aici :D imi place forumul gasesc ogramada de detalii despre placile video exact asta cu care am problema.

Detin acum un SISTEM:

Processor: Intel Pentum D 3.2ghz

RAM: 4gb ddr2

Placa Video: nVidia GeForce 8800 GT 512 mb 256bit 

HDD: 300gb

:) Bine v-am gasit ! :pct2:

ENITJqi.png

userbar2.png

---------------------------------------------------------------------------------------

Sunt fondatorul oficial al comunităţii Pistolarii.

Comunitate de gaming serioasă 

Connect dr.pistolarii.com

Vrei un userbar ca al meu ? Dă-mi un PM !

---------------------------------------------------------------------------------------

Posted

Bun venit,Gabriel.Am jucat și eu League Of Legends,fapt pentru care îți adresez întrebarea : Care este cel mai bun erou,în opinia ta ?

Eu zic ca Udyr.(cel putin pe acesta joc cel mai bine) - menține în balanță puterea de atac și apărare.

:welcome:

Posted

Cel mai bun erou nu există depinde cum îl faci când joci.

Eu joc foarte bine cu Master YI mai ales după noul remake unde e Full AD rup cu el, îi fac un build full critic-ad-atack speed care iese undeva la 300DMG, 70% critic şi 1.65 attack speed, dar fiind şi cu ultimata să zicem undeva la 1.90 attack speed în 1 vs 1 / teamfight.

Deci rămân la concluzia că Master yi e cel mai bun campion, după părerea mea, oricum Teemo cu un build calumea de AP + Attack speed îmi dă clasă deoarece are blindu ăla :( 

Mai joci lol sau te-ai lăsat ? Vrei să discutăm mai multe? nastase.gaby1997@yahoo.com / gabriel.nastase7 (skype)

ENITJqi.png

userbar2.png

Posted

Sincer,nu mai joc.Devenise neplăcut ca eu,nivel 8,să am parte numai de coechipieri de nivel 2-3 și adversari de nivel 20-30.

Amuzant mi se pare faptul că,unii jucători,în ciuda nivelului mare,habar n-au să joace,ducându-se fix în tureta adversă.

Posted

Sincer,nu mai joc.Devenise neplăcut ca eu,nivel 8,să am parte numai de coechipieri de nivel 2-3 și adversari de nivel 20-30.

Amuzant mi se pare faptul că,unii jucători,în ciuda nivelului mare,habar n-au să joace,ducându-se fix în tureta adversă.

Păi dacă jucai în continuare făceai şi tu level 30 :D şi nu neapărat adversari de 20-30, Riot a implementat un sistem în care între levelu 1-15 poţi avea coechipieri de level 2 3 sau chiar 10 15 iar adversari la fel de la 1 - 15  de la level 15-30 Ai coechipieri între 15 şi 30 şi adversari între 20-30 :)

Toată chestia e de cum joci cu un campion, eu am jucat cu un cont de level 5 contra unuia de 30 care nu avea rune şi l-am făcut să plângă.

ENITJqi.png

userbar2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.