Jump to content

Am Luat Ban Si Mi S-A Stricat Cs. Rezolvare?

madalin ion

Recommended Posts

Salut, am jucat CS si mi-a dat unu ban de mi-a facut asta:

si cand ma conectez pe sv ma scoate si da asta: mod_loadbrushmodel:sprites/640_pain.spr has wrong  version number(1936287828 should be 30)

ce pot sa fac? stie cineva cum sa il repar si sa am din nou imagine nu aia neagra si alea cu #gameGui _find server in loc de find server ajutor?

Probabil ai luat fuckoff/destroy, si, pentru astfel de cazuri (iti sunt compromise anumite fisiere din joc) este cel mai bine sa reinstalezi jocul.

S-ar putea sa te intereseze si:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Incerca sa stergi si din registrii....Sau incearca alta versiune de CS.

Descarca-l pe asta --> http://forum.fioriginal.ro/download-nvidia-e4-counter-strike-t12794.html

Are tot ce iti doresti! Poti modifica grafica direct din joc ca sa ai mai multe FPS-uri, are cate un CFG pentru fiecare mod, melodii, si poate sa iti dea adminul si mama mestroy-ului, fuckoff-ului, pika etc ca nu patesti nimica.

L-am avut si eu :D

L-ai sters complet si cum trebuie? Iti spune clar ce e in neregula..."mod_loadbrushmodel:sprites/640_pain.spr has wrong version number". Nu e destroy, daca era destroy rezolvai stergand config.cfg sau dupa reinstalare, destroy nu-ti modifica nimic in registri, iti modifica setarile din joc, n-are treaba.

Fisierele downloadate de pe server sunt corupte probabil, incearca sa mergi pe alt server asemanator sa le downloadeze de acolo. Daca navighezi in models/sprites si stergi fisierul respectiv sau il inlocuiestu sau te conectezi la alt server pentru downloadare, ar trebui sa-ti mearga. Daca nu, foloseste alt installer... sunt zeci (default sau nu), dar ma insel ca o sa-ti mearga (pe serverul ala).

fWy1P.gif

• 9 months later...