Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recent am cumparat acest model de telefon Samsung Corby S3650 mam dus frumos la un service gsm si am dat 25 lei noi pt un cablu usb,si vine acum partea urata conectat cu cablul usb la computer nu vrea sa imi vada memoria interna sa pot copia fisiere in ea,gen muzica midi-uri sau poza teme mai precis nu fac nimic altceva decat sa imi ceara telefonul sa introduc cardul in el.introduc cardul in telefon si parca e un cititor de carduri,imi citeste cardul si atat.ce sa fac sau ce programe imi recomandat sa imi fie recunoscuta memoria interna si cardul ca medii de stocare in my computer pe win 7 ? cineva zicea sa fac asa Trebuie sa ai asa:
1.Cablul USB de date corespunzator cu modelul telefonului tau
2.Softul,driverul de instalare al telefonului
3.Dupa care instalezi in calculator si va merge .Daca e adevar asta datimi linck-urile ca eu descarc ce trebuie multumesc,orice sfat-uri si sugesti sunt binevenite.gaby poate ma poti indruma tu in problema mea.(si fratemio e programator) am descarcat si instalat Samsung_PC_Studio_7.2.24.9 si tot nu mil vede.Ajutor.

Posted

am incercat toate 3 optiunile din meniul telefonului setate pe rand intai Mass Storage,si tot nu imi vede memoria la telefon si card-ul in my computer (adica ce vreau eu de fapt)ce i mai pot face sa fac ce doresc eu ? computer-ul merge bine la asa ceva dovada ca un lg kp 500 imi vedea memoria lui interna si cardul in my computer.i mai pot face ceva acasa sa faca ce vreau eu ?

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.