Jump to content

Logitech Cordless Vantage Pentru Ps 3


PAUL-XX

Recommended Posts

Logitech a anutat astazi diversificarea gamei de periferice pentru PLAYSTATION 3 prin lansarea setului de casti Logitech Cordless Vantage, oferind gamerilor libertatea si siguranta tehnologiei wireless Bluetooth necesare experientei de joc marca PS3.

casti_2_loghitech.jpg

Jucatorii pot conversa acum wireless, atat in timpul jocului cat și in timpul sesiunilor de chat, cu noul Logitech Vantage Bluetooth Headset for PLAYSTATION 3. Cordless Vantage Headset este ușor de utilizat și de conectat. Iar driverele audio cu diametru mare și funcția de filtrare a zgomotului propun un sunet premium acestea ofera o mai mare liberatate de miscare pentru jucatori.

casti_1_logitech.jpg

Setul de casti dispune de un design ambidextru in jurul capului. Cu o simpla rotire a benzii pentru cap si a microfonului, dispozitivul pentru ureche poate fi purtat fie pe urechea stanga sau pe cea dreapta. Designul inovativ este usor si ofera confort in timpul sesiunilor prelungite de joc. Setul de casti dispune de asemenea de un microfon ajustabil care suprima zgomotul de fundal.

Pentru a contracara disconfortul descarcarii bateriei, setul de casti Vantage foloseste baterii reincarcabile care ofera gamerilor mai mult de 12 ore de joc wireless. Setul de casti poate fi reincarcat folosind adaptorul inclus.

Setul de casti Logitech Cordless Vantage va fi disponibil in Statele Unite din luna noiembrie iar in Europa incepand cu luna decembrie la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.